3 manageri Media Direction pleaca din agentie
Joi, 03 Iunie 2010


 (AdPlayers, Iulian Toma )

Trei manageri Media Direction pleaca de la agentia de media, conform unor surse din piata. Potrivit informatiilor AdPlayers, managerul departamentului OOH si new business al agentiei– Mihaela Paduraru (foto), managerul de buying Tv – Vera Gavrila, si directorul de strategie – Andreea Popescu, se despart de compania de media.

Contactati de catre AdPlayers, reprezentantii de relatii publice ai agentiei de media nu au facut pentru moment niciun comentariu, insa au precizat ca vor reveni ulterior cu informatii oficiale.

Conform surselor, motivele divortului celor trei seniori par sa fie legate de neintelegeri cu managementul agentiei. Media Direction s-a despartit de curand si de primul om din firma, fostul manager al companiei Nicoleta Padure. 

Cu 12 ani de media, Mihaela Paduraru a inceput la Mindshare in 1998, agentie unde a lucrat pana in anul 2007. La Media Direction lucreaza din 2008, unde a fost mai intai Radio & Outdoor Director si mai apoi New Business Director pana in prezent.

Andreea Popescu a inceput cariera in media din 2003, la Starcom Media, actuala Starcom Media Vest (Leo Burnett Group), agentie de media unde a lucrat in departamentul de planning, pentru Procter & Gamble. La Media Direction lucreaza de aproape trei ani si jumatate, din februarie 2007.


PUBLICITATE: