Spectacol naval la TVR 1, de Ziua Marinei Romane. Ceremonia orgnizata de Fortele Navale Romane la malul Marii Negre, pe 15 august.
 
TVR, official broadcaster #Tokyo2020. In perioada 23 iulie - 8 august in direct si inregistrat peste 200 de ore de la cele mai recente Jocuri Olimpice.
  Echipa TVR prezenta in Japonia este formata din jurnalistii-comentatori: Emil Hossu-Longin, Monica Bucur, Dragos Cojocaru, Cristian Mindru, carora li se alatura Alina Alexoi (COSR), un reporter/corespondent - Dorin Chiotea, trei cameramani, un producator si un coordonator al echipei.
In direct la TVR1, Stejarii inaugureaza Stadionul Arcul de Triumf cu meciul test World Rugby cu Argentina!
  Nationala de rugby revine acasa cu o partida-spectacol, alaturi de una dintre cele mai bune echipe din lume. Meciul se vede in direct la TVR 1 sambata, 3 iulie, de la ora 21.00.
The Alternative School lanseaza TalentBet 2021. Aplicatii pentru burse, pana pe 28 iunie.
  The Alternative School lanseaza TalentBet 2021, o platforma de evolutie profesionala si personala adresata tinerilor creativi care vor sa-si contureze memorabil prezenta in industrie. Ei vor lucra la brandul personal, dar si pe briefuri oferite de clienti locali si internationali care, la randul lor, vor beneficia de perspectiva fresh a unei generatii nascute in digital.
OAMENI SI PASIUNI. Proiect editorial AGERPRES ce descopera oameni si pasiuni care aduc valoare comunitatilor din care fac parte
  Primele materiale publicate in cadrul proiectului ii prezinta pe Dacian Oprea - preotul care a reusit sa trezeasca la viata o comunitate si a readus speranta la sat si pe Vlad Placinta - salvatorul de ingeri; care a strans 12 milioane de euro pentru sustinerea copiilor bolnavi.
Radisson Blu Hotel pariaza pe meciurile EURO cu 7 ecrane TV special dedicate si ARISTOCOOL, noul bar si restaurant cu terasa cu pana la 229 locuri
,,Radisson Blu Hotel, Bucuresti ii asteapta cu drag pe fanii celui mai popular sport din Romania sa aiba parte de experienta perfecta de urmarire a meciurilor. Le vom pune la dispozitie pana la 229 de locuri la interior si exterior, 7 ecrane TV, un meniu fresh, bauturi fine, toate gandite sa completeze experienta sportiva si momentele petrecute alaturi de cei dragi ” spune  Diana Zoican, Director Sales & Marketing Radisson...
  De-a lungul realizarii filmului, echipa de productie s-a inspirat din epoci complet diferite, plecand de la opera artistului satiric Ronald Searle si trecand prin animatiile clasice Disney din anii ’60, cum ar fi “101 Dalmatieni”. “Searle si dalmatienii au influentat atmosfera si aspectul filmului din toate punctele de vedere, de la forma imperfecta a cladirilor si pana la felul in care cad hainele pe fiecare...
De 30 de ani in comunicare, fosta sefa de vanzari in Radio Contact, TVR, Media Pro, Kanal D, Intact, Claudia Ion a plecat la Cer.
Joi, 20 mai,  la ora 12.30,  Claudia Ion va fi inmormantata la cimitirul din satul pe care l-a iubit - Marginenii de sus, Judetul Dambovita,  localitate aflata la aproximativ o ora de Bucuresti, intre Targoviste si Ploiesti.
Redeschidere aniversara. Cinema City redeschide cinematografele pe 27 mai, la 125 de ani de la prima proiectie cinematografica in Romania
  La 125 de ani de la difuzarea primei proiectii cinematografice in Romania, pe 27 mai 1896, portile Cinema City se redeschid, din 27 mai 2021, pentru toti aceia care au asteptat cu nerabdare sa-si reia locul in fotoliul lor confortabil de cinema
  ,,De fiecare data cand ajung acasa, in Timisoara, ascult radiourile locale pentru ca ma interseaza informatile de langa mine mai mult decat cele generaliste. Europa, America se bazeaza pe presa locala. 6 milioane de romani asculta radiourile locale si daca exista indemnul "consumati produse romanesti" eu cred ca e bun si indemnul " consumati media locala" , a afirmat Dan Negru pentru AdPlayers.
 
PUBLICITATE:
« 3 4 5 6 7 »