Campionatele Europene de Gimnastica artistica si ritmica la TVR pana in 2020
TVR va fi Host Broadcaster al Europenelor de la Cluj, in 2017.
Televiziunea Romana cu ochii pe votul in strainatate la Telejurnalul TVR 1
  Timp de o saptamana, incepand din 25 noiembrie, „Telejurnalul” de la ora 20.00 aduce in atentia publicului povestile romanilor care voteaza in afara granitelor
Zi de doliu in Ziarul Financiar. Pagina de Banci, in memoria fostului redactor sef adjunct, Razvan Voican
 Pagina de Banci a cotidianului de afaceri a fost tiparita in memoria fostului redactor sef adjunct, Razvan Voican. 
Un nou Oscar pentru design de ziar in Romania de la European Newspaper Award.
  Cu un design semnat de acelasi autor care a adus un premiu pentru Adevarul, Cristian Lipan, Vecinul.net a fost distins de celebra competitie cu Award of Excellence la categoria News Pages / Elections - Brexit.
Mii de prisme publicitare ne omoara. Un om se zbate intre viata si moarte, lovit pe trecerea de pietoni.
  Patru posturi de televiziune au difuzat stirea despre prisma de publicitate outdoor care a ras un om de pe o trecere de pietoni de la Iasi. Omul se zbate in coma sa revina printre noi, dar nimeni nu se sinchiseste sa demoleze astazi, a doua zi de la tragicul accident, astfel de constructii improvizate.
13 camere full HD si 150 de oameni de televiziune au facut TVR 1 lider de audienta cu Romania-Polonia
Peste 2,5 milioane de telespectatori au urmarit meciul disputat vineri, 11 noiembrie si transmis in direct la TVR. Rating* mediu de 14,1% si o cota medie de piata** de 31,9% la nivel national. Urban - rating mediu 15,5%, share mediu 32,5%. Public Comercial - (18-49 urban) 15,1% rating mediu, respectiv 36,1% cota medie de piata.
Peste 500 mii USD pentru Doctor Strange pentru primele zile in Romania
In primele zile de la lansare, DOCTOR STRANGE a inregistrat in Romania incasari record de peste 500.000 de dolari americani, aducand pe marile ecrane cel mai nou super-erou din Universul Cinematografic Marvel.
Efectul Trump: Soros nu mai are bani de Freedom House si Revista 22. Cauta vanzator de publicitate.
Freedom House Romania si Revista 22 angajeaza om de vanzari de publicitate pentru proiectele de presa scrisa online si evenimente speciale
Consumul de media pe Internet: 75% pentru mobile. Hong Kong, 89% - cea mai mare rata in 2018.
Potrivit raportului Zenith Mobile Advertising Forecasts, rata de utilizare a internetului mobil acrescut rapid, de la 40% in 2012 la 68% in 2016, cu o estimare de 79% pentru 2018.
 Viata de dupa Colectiv, documentar la Digi24.
Documentarul "Un an. Un minut si o secunda" va fi difuzat la Digi 24 marti, 25 octombrie, de la ora 21.00 apoi va putea fi din nou vizionat la exact un an de la tragicul eveniment pe 30 octombrie, de la ora 22.00.
 
PUBLICITATE:
« 3 4 5 6 7 »