Marcel Iures la Nocturne. Marina Constantinescu reia intalnirile in seria de emisiuni - dialog la TVR 1
  Actorul Marcel Iures, violonistul Valentin Serban, castigatorul finalei de vioara a Concursului George Enescu, pianistul Dan Grigore, actorul, regizorul si producatorul Dan Chisu sau compozitorul si interpretul Nicu Alifantis sunt doar cativa dintre invitatii cu ale caror prezente la „Noctune” ne va delecta realizatoarea si moderatoarea Marina Constantinescu.
TVR 1 propune "Referendum" din 11 octombrie
  ,,Publicul este cel chemat sa jurizeze competitia de idei si sa raspunda, ca la referendum, cu DA sau NU, pe platforma online a partenerului nostru media, HotNews.ro. Sunt toate premisele sa avem un public mai implicat intr-o dezbatere, mai aproape de o emisiune ca nicaieri altundeva. Ne dorim enorm acest lucru. Va asteptam sa ne urmariti, sa comentati si sa votati!", isi invita Mihai Radulescu telespectatorii la...
4 din 5 romani interesati sa exploreze vor acest lucru calatorind. Noi documentare National Geographic
  74% dintre romani considera ca explorarea este importanta, arata un studiu National Geographic, iar jumatate dintre ei prefera zonele urbane
  ,,M-au marcat, desigur, si episoadele cu "Oamenii mari care au facut Romania Mare", serie inceputa in 2018. "Legatura dintre Memorialul Durerii si marii artizani ai Unirii este directa. Cei care au facut Reintregirea au ajuns, in mare parte, la Sighet, unde si-au gasit sfarsitul”, a spus Lucia Hossu-Longin, realizator Memorialul Durerii.
Revista BIZ a lansat BrandRO 2021 - Top 50 cele mai puternice branduri romanesti
  ,,Analiza pe care o facem de 12 ani alaturi de Unlock Market Research ne arata companiile si oamenii care stiu cum sa-si impuna brandul in fata consumatorilor, dar si cat de importante sunt investitiile constante si strategice in branding. Doar asa poti ajunge printre cele mai puternice branduri romanesti.” a spus Marta Usurelu, Proprietar, Revista Biz.
Festivalul International George Enescu - Gala de deschidere si concerte exceptionale, in direct la TVR! Programul pana la 26 septembrie.
  Sustinut de 4700 de artisti straini si romani, pe o durata record de patru saptamani, Festivalul International George Enescu va oferi publicului cel mai amplu program de lucrari enesciene din istoria sa, interpretate de artisti si orchestre internationale - 42 la numar, inclusiv cele cinci simfonii. In calitate de coproducator si official broadcaster al Festivalului International George Enescu, Televiziunea Romana preia toate...
Unul din trei pe TikTok. Parteneriatul TikTok - Httpool completeaza mare parte a planurilor de media dezvoltate de advertiser-ii din Romania
  „Fiind folosita, in mod frecvent, de peste o treime dintre utilizatorii de internet cu varste cuprinse intre 16 si 64 de ani din tara noastra2 si oferind advertiserilor un reach solid in randul tipurilor de public comercial”, potrivit Biancai Vlaston, Country Manager Httpool Romania, care citeaza  www.datareportal.com  pentru perioada de referinta: anul 2020, TikTok s-a transformat, mai ales in...
Spectacol naval la TVR 1, de Ziua Marinei Romane. Ceremonia orgnizata de Fortele Navale Romane la malul Marii Negre, pe 15 august.
 
TVR, official broadcaster #Tokyo2020. In perioada 23 iulie - 8 august in direct si inregistrat peste 200 de ore de la cele mai recente Jocuri Olimpice.
  Echipa TVR prezenta in Japonia este formata din jurnalistii-comentatori: Emil Hossu-Longin, Monica Bucur, Dragos Cojocaru, Cristian Mindru, carora li se alatura Alina Alexoi (COSR), un reporter/corespondent - Dorin Chiotea, trei cameramani, un producator si un coordonator al echipei.
In direct la TVR1, Stejarii inaugureaza Stadionul Arcul de Triumf cu meciul test World Rugby cu Argentina!
  Nationala de rugby revine acasa cu o partida-spectacol, alaturi de una dintre cele mai bune echipe din lume. Meciul se vede in direct la TVR 1 sambata, 3 iulie, de la ora 21.00.
 
PUBLICITATE:
« 2 3 4 5 6 »