Marketing CME, la Antena Group. Fosta CME Catinca Marinescu numita Head of Marketing & Communication
Tot din martie, Claudia Ion, cea care a ocupat pana in prezent functia de  Director Comercial al tuturor statiilor tv din portofoliul Intact a fost numita Channel Manager Antena 1.
Surse adplayers: Companiile de outdoor din BRAT se intalnesc pentru o pozitie comuna pe Regulamentul de aplicare a Legii Publicitatii Stradale
 Din informatiile adplayers, intalnirea va reuni doar companiile membre BRAT
CNA
Alexandru Jucan, CNA: "Dupa ce platesc amenda (Kanal D), raman cu 243.000 de euro. Rentabil, nu?"
Membru in Consiliul National al Audiovizualului, Alexandru Jucan este de parere ca postul de televiziune Kanal D a iesit in profit cu 243.000 de euro dupa amenda de aproximativ 45.000 de euro (200.000 de lei) primita de la CNA pentru depasirea spatiului legal de publicitate de 12 minute pe ora.
Amenda de 45.000 de euro primita de Kanal D pentru depasirea spatiului publicitar
 In aceeasi sedinta au mai fonst sanctionate cu aproximativ 5.500 euro Antena 3  (25.000 de lei) si  cu 2.200 euro  Realitatea TV  (10.000 de lei), iar B1 a primit somatie publica
Realitate virtuala, augmentata, inteligenta artificiala si masini autonome in noul sezon iLikeIT! Pro TV.
 iLikeIT revine intr-un nou sezon la Pro TV sambata, 18 februarie, de la ora 10:00  cu subiecte precum realitatea virtuala, realitatea augmentata, inteligenta artificiala, masinile autonome si casele inteligente, dupa ce George Buhnici si Marian Andrei au fost in Statele Unite ale Americii, in Las Vegas, pentru Consumer Electronics Show.
Surse adplayers: Regulamentul de amplasare a publicitatii stradale, propus spre consultare de CGMB
  Primaria Municipiului Bucuresti pregateste pentru consultare Regulamentului local pentru autorizarea, construirea si amplasarea mijloacelor de publicitate. Revista adplayers prezinta cele aproximativ 100 de zone protejate unde este interzisa publicitatea stradala precum si distantele fata de intersectii sau alte repere la care sunt autorizate mijloacele de amplasare a publicitatii stradale.
Protocol de colaborare ANAF - ICI pe informatii privind proprietarii de domenii
 Protocolul are ca obiect colaborarea partilor in vederea transmiterii datelor de identificare din baza de date a ICI Bucuresti ale detinatorilor domeniilor cu extensia .ro, inregistrate in serviciul RoTLD (www.rotld.ro).
Venituri nete de 172,9 Milioane USD pentru grupul PRO TV in 2016. Crestere 11,3%. Market Share 59%
 In ultimul trimestru al anului 2016 (octombrie – decembrie), grupul Pro TV a obtinut un venit net in valoare de 54.7 milioane de dolari, reprezentand o crestere de 16.2% fata de aceeasi perioada a anului 2015, la rate constante ale cursului de schimb valutar.
Gest reparator de imagine in Libertatea. Drept la replica pentru un articol legat de un om de afaceri.
 Ziarul din trustul condus de Mihnea Vasiliu – jurnalist de la inceputul carierei profesionale in media, ofera astazi un drept la replica in care isi asuma eroarea aparitiei in paginile sale a unui articol in legatura cu omul de afaceri Eduard Uzunov, patronul companiei imobiliare Regatta, fara o verificare prealabila a veridicitatii informatiilor.
TV
Noi ''Jocuri de celebritate'' cu Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate la Pro TV
Cei trei protagonisti sunt pregatiti sa dea startul la un nou sezon Jocuri de celebritate!, din 22 februarie, de la 22:30.
 
PUBLICITATE:
« 2 3 4 5 6 »