,,Difuzam muzica din suflet nu din focus grupuri, avem peste 3.500 de melodii in playlist, nu doar 200 ca altii (rusine), difuzam muzica romaneasca pe care nu ar difuza-o nimeni, noul val s-a nascut la Radio Guerrilla, deschidem minti din 2004. Si da, din cand in cand, la cateva luni, mai vin si rezultatele sondajelor radio, de 17 ani de cand suntem.” a mai spus Adrian Popescu, Managing Partner si Co-Owner, Radio Guerrilla.
Legile Afacerilor, si pe Prima TV, incepand de duminica, 13 martie
  Orlando Nicoara, directorul trustului media Clever Media, care detine Prima TV si Profit TV: "Apreciem colaborarea cu Legal Marketing, care in 3 ani a dovedit ca este un partener de incredere. Extinderea parteneriatului nostru si pe Prima TV in emisiunea Ora de Profit, confirma decizia de a investi in programe de calitate”.
Jocurile Olimpice Beijing 2022, la TVR. Evenimentul va reuni 90 de comitete olimpice nationale, iar numarul atletilor in concurs a ajuns la 2.900.
  De peste 50 de ani, Televiziunea Romana transmite Jocurile Olimpice, iar traditia continua si in 2022, din 4 pana in 20 februarie. 109 evenimente sportive la 15 discipline din 7 sporturi - patinaj (patinaj artistic, patinaj viteza si patinaj viteza pe pista scurta), schi (schi alpin, schi fond, schi acrobatic, combinata nordica, sarituri cu schiurile si snowboard), bob (bob si skeleton), biatlon, curling, hochei pe gheata si sanie -...
Scream 5 continua succesul francizei horror si omagiul adus regizorului Wes Craven
  La 25 de ani dupa ce o serie de crime brutale au socat linistitul oras Woodsboro, un nou criminal imbraca masca Ghostface si incepe sa atace un grup de adolescenti pentru a reinvia secrete groaznice din trecutul orasului.
Vodafone se alatura sponsor principal la Survivor, pe Pro TV.
  Prezentat si in acest sezon de Daniel Pavel, show-ul incepe duminica, 16 ianuarie a.c., de la ora 20.00, pe PRO TV, si va fi difuzat in fiecare duminica, de la 20.00, dar si lunea si martea, de la 20.30.
Libertatea de a fi sincer. Europa Libera si Zaga Brand invita audienta la propria poveste despre momentul in care a trebuit sa spuna lucrurilor pe nume.
  Cu aceasta provocare a inceput campania de comunicare a newsletter-ului „3 MINUTE” al Europa Libera Romania, o redactie care isi asuma ea insasi libertatea de a fi sincera. Timp de o luna, oameni obisnuiti, alaturi de 12 personalitati din Romania au impartasit onest propriile povesti si experiente in relatie cu a spune adevarul.
Echipa TVR a decis. Dietlinde Dinesz si Luminita Gabriela Iordanescu, reprezentanti in CA al SRTv
In urma scrutinului desfasurat in data de 9 noiembrie 2021, angajatii Televiziunii Romane i-au ales ca membru titular - Dinesz Dietlinde cu membru supleant Torica Emanuel Sorin si pe Gabriela Luminita Iordanescu cu membru supleant Onea Pascal Florin Bogdan.
Profit TV devine asociat Bloomberg, cu acoperire nationala. Legile Afacerilor, Joi seara de la 21.30 si trei reluari in prime-time.
  Asocierea cu Bloomberg se transpune atat in continut editorial, cat si in preluarea si uniformizarea graficii postului, aceeasi cu toate cele 14 statii operate in asociere cu Bloomberg Television pe toate continentele.
  Protagonistii documentarului semnat de Alexandru Solomon, „Romania: patru patrii” sunt patru scriitori din patru generatii diferite, care descriu o singura tara. Duminica, 31 octombrie, productia va fi disponibila exclusiv online 24 de ore, incepand cu ora 11:00, pe canalul Arhivei TVR
  Traiesc mereu ziua de azi ca cea de ieri, asa isi vor duce viata pana la sfarsit. Documentarul realizat de Catalin Apostol despre cei mai vechi hutuli din Bucovina ne umple sufletul de frumusete. Noul sezon „Dosar Romania” incepe la TVR 1, duminica, 17.10, ora 18.00.
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »