Fosta sefa de vanzari Pro TV, Zoe Vasilescu a fost numita Vice President, Sales & Corporate Affairs la Antena Group
  Cu o experienta de peste 20 de ani in vanzari de media, Zoe Vasilescu si-a inceput cariera in cadrul agentiei Ogilvy (WPP) si mai apoi a bratului de media local a grupului WPP – Mindshare Media, de unde a continuat ca Director de Vanzari in cadrul ProTV.
TVR dedica o serie de productii regretatului Alexandru Darie,  de joi 19 septembrie, pana duminica, 22 septembrie
Seria dedicata de televiziunea publica lui Ducu Darie, unul dintre cei mai apreciati regizori de teatru din Romania p lecat dintre noi saptamana aceasta,  este programata incepand de joi, 19 septembrie, pana duminica, 22 septembrie
Consiliul de Administratie al TVR a aprobat participarea televiziunii publice la Eurovision 2020
  Consiliul de Administratie (CA) al TVR a aprobat participarea Romaniei la cea de-a 65-a editie a Eurovision Song Contest (ESC), in limita unui buget care va fi aprobat si alocat proiectului prin Bugetul de Venituri si Cheltuieli pe anul 2020.
Sute de tineri intr-un altfel de program back to school MediaStar Internship dezvoltat de GroupM
  Lansat in vara anului 2016, programul MediaStar Internship, are un obiectiv foarte clar: identificarea si atragerea talentelor de pe piata, din randul tinerilor care sunt deschisi sa descopere ce inseamna cu adevarat sa fii specialist in media
Antena 3 si Observator se dezvolta cu echipe si resurse distincte, gestionate de doua companii din Intact Media Group - Antena 3 si Antena Group
  Dezvoltarea va presupune atat aparitia unor produse media noi (un post de radio in FM si extinderea diviziei online), precum si cresterea celor existente ca rezultat al unei analize privind identitatea produselor si eficienta pe termen mediu si lung a fiecareia dintre cele doua entitati media.
Tiriac Leasing sustine, a-III-a editie, consecutiv, transmiterea online, prin live streaming a Festivalul International George Enescu (31 aug.- 22 sept. 2019)
  Parteneriatul din acest an a fost demarat cu scopul de a sustine muzica clasica, oferind publicului posibilitatea de a viziona festivalul la http://www.tiriacleasing.ro/festivalenescu si poate fi accesata gratuit, in timp real, de pe dispozitivele mobile si fixe conectate la Internet.
IAB Europe si IAB Tech Lab au lansat TCF 2.0. Noua versiune a Transparency and Consent Framework
Instrument destinat industriei de comunicare digitala care ofera suport companiilor in mentinerea conformitatii cu prevederile si obligatiilor ce le revin prin GDPR si Directiva de ePrivacy, Noua versiune actualizata a TCF 2.0 va opera in piete alaturi de TCF 1.0 pana la finalul trimestrului 1 2020 - interval ce va permite site-urilor si Platformelor de Consimtamant (CMP-uri) sa beneficieze de suficient timp pentru adoptarea TCF 2.0, precum...
Festivalul International George Enescu 2019, la Televiziunea Romana, pe TVR1, TVR3 si TVR HD
„Ca de fiecare data, Televiziunea Romana isi respecta misiunea publica de a duce in casele romanilor atmosfera unica a Festivalului Enescu. Suntem onorati sa transmitem acest eveniment de anvergura si sa oferim publicului larg muzica de calitate in interpretarea artistilor invitati la eveniment”, declara Doina Gradea, Presedinte-Director General al TVR.
Iulia Popa, Discovery Media Romania: ,,Ne asteptam la o crestere a veniturilor in trend cu cresterea pietei"
,,Pentru anul acesta, ne asteptam la o crestere a veniturilor in trend cu cresterea pietei, la care adaugam si deschiderea la vanzarea de publicitate a statiei Travel Channel, ce aduce noi bugete” a afirmat pentru AdPlayers, Iulia Popa, Senior Ad Sales Manager, Discovery Media Romania si coordoneaza departamentul de vanzari de publicitate in cadrul companiei, din anul 2013
Vlad Ruta, fondator si proprietar al Grupului Spectacular despre cei care, direct sau indirect interesati, ,,au apasat" pedala distrugerii grupului, dar nu au reusit.
  ,,Unii dintre ei sunt condamnati, unii urmariti penal, unii uitati in “acoperire”, reusesc cu mult succes sa conduca aceasta tara si astazi"
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »