„Care pe care”, o premiera in audiovizualul romanesc, la TVR 1 cu Ruxandra Gheorghe Negrea
  „Romanii sunt pasionati de limba noastra - si nu spun asta din carti, ci din experienta acumulata in cei peste 20 de ani in care i-am intervievat pe strada la emisiunea Vorbeste corect!” a spus realizatoarea emisiunii TVR 1, ce va putea fi urmarita de luni pana joi, de la ora 18.00.
Noua conducere BRAT 2023 – 2025. Asociatia profesionala realizeaza 12 studii esentiale pentru functionarea corecta a industriei media online, outdoor, print si radio
  BRAT - Biroul Roman de Audit Transmedia – organizatia de masurare a performantelor produselor media online, outdoor, radio si print care reuneste 160 de membri din industrie (publisheri, clienti, agentii de publicitate, companii OOH, radiodifuzori si organizatori de evenimente) si-a desemnat conducerea pentru perioada 2023-2025.
Telecomunicatii, Banking, Fashion & Jewelry si FMCG sunt industriile care folosesc cu precadere expunere de tip digital display pentru campaniile din mall-urile romanesti
  „Topul se aliniaza cu tendintele globale si a ramas relativ constant in ultimi ani, in ciuda evolutiei pietei. Singura industrie care a crescut vizibil din 2017 si pana azi este Fashion & Jewelry, vedeta bugetelor de indoor. Acest trend se datoreaza noilor chiriasi din centrele comerciale, care au constientizat ca au nevoie de vizibilitate odata cu intrarea pe piata din Romania”, spune Georgian Draghici, Director...
Peste 4 milioane de romani au urmarit la TVR 1 Finala CM de Fotbal, Qatar 2022 . TVR, lider in audiente cu victoria Argentinei in fata Frantei.
  La nivel National, aproape 3 milioane de telespectatori au urmarit, in medie, partida desfasurata in intervalul 17.00 – 19.55. Meciul a pozitionat TVR 1 in fruntea topului audientelor cu un indice de audienta (rating /Rtg) de 16,4% si o cota e piata (Share / Shr) de 36,3%, triplu fata de urmatoarea televiziune clasata.
1 milion de telespectatori in deschiderea CM de Fotbal FIFA Qatar 2022 si aproape 1 din 5 romani din mediul urban 18+ a facut TVR lider de audienta
  Cel mai important eveniment sportiv al anului – Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Qatar 2022 a pozitionat TVR 1 in topul audientelor atat pe durata transmisiei ceremoniei de deschidere, cat si la meciul disputat intre Qatar si Ecuador.
Programul si comentatorii TVR de la Cupa Mondiala de Fotbal FIFA Qatar 2022
  Prima zi de Mondial aduce, in direct la TVR 1, Ceremonia de Deschidere a CM FIFA Qatar 2022, dar si prima partida: Qatar – Ecuador. Pe 20 noiembrie. Programul transmisiunilor de la TVR 1 si TVR 2, mai jos.
  Reclame pe Netflix si Disney+, shopping direct de la TV, cu telecomanda ca si aparitia magazinelor virtuale pe platformele de social media sunt previziunile Raportului „Change and Opportunity. 2023 Media Trends” al grupului de marketing si comunicare Dentsu
  „Proiectul emisiunii de marketing si comunicare Relevant se uita cu multa atentie la actualul context social, economic si financiar si mai ales la crizele multiple, nu doar din Romania, ci la nivel global. Dupa doi ani de pandemie, inca nu putem spune ca stim cu „ce se mananca „ noua normalitate” a afirmat pentru AdPlayers, Antoaneta Banu, initiatoarea proiectului de emisiune TV.
Dupa 10 ani de intrerupere, TVR CULTURAL va emite din nou in 2022
  Canalul cultural al Televiziunii Romane isi va relua emisia, dupa 10 ani de intrerupere, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului a aprobat in unanimitate, marti, 6 septembrie 2022, acordarea licentei pentru difuzarea pe satelit si in sistem digital terestru a postului de televiziune TVR CULTURAL.
Om de presa cu scoala BBC, la sefia stirilor TVR. Laurentiu Ciocazanu este noul Coordonator al Directiei Stiri, TVR
Ciocazanu si-a inceput activitatea de jurnalist in anul 1992, de-a lungul timpului fiind redactor-sef si director editorial la Adevarul, redactor-sef adjunct la Evenimentul Zilei, redactor in cadrul BBC World Service si reporter in echipa publicatiei Romania Libera.
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »