Vodanet rupe contractul cu AdEvolution
Vineri, 15 Septembrie 2006

(AdPlayers.ro, Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Vodanet rupe contractul cu AdEvolution“Începând cu 15 septembrie AdEvolution nu mai vinde spatiile Vodanet”, a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro, Vlad Stan (foto), Managing Director la Vodanet Media. Executivul companiei Vodanet nu a precizat care sunt motivele acestui divort.

SMI si NetBridge, în exclusivitate

“SMI (Splendid Media Intercative n.r.) si NetBridge sunt companiile care au dreptul sa vânda în exclusivitate spatiile media ale Vodanet începând cu 15 septembrie”, a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro, Vlad Stan, Managing Director la Vodanet Media.

Oficialul Vodanet este de parere ca schimbarile petrecute în ultimul timp în companiile de internet din Romania, arata ca, practic, în acest an lucrurile se aseaza si fiecare companie începe sa îsi defineasca mai bine rolul.

Optima din punct de vedere financiar

Care sunt motivele acestei schimbari? „Varianta cu SMI si NBR este optima din punct de vedere financiar”, a mai adaugat pentru AdPlayers, Vlad Stan. “Noi am ales sa ne pozitionam ca o companie exclusiv de publishing si de aceea am decis sa externalizam partea de vânzari”, sustine managing directorul companiei.

Potrivit sefului Vodanet, “obiectivele companiei din punct de vedere financiar ramân neschimbate: 1 milion de Euro pâna la finele anului”, subliniaza Vlad Stan.

Anul milionului

Vodanet renuntase la vânzarea în exclusivitate de catre NetBridge a spatiilor sale de publicitate pe internet la jumatatea lunii februarie 2006. În luna mai a.c., publisherul online semnase o întelegere neexclusiva cu Splendid Media Interactive. În cursul lunii august, nou aparuta AdEvolution condusa de Val Voicu, anunta la randul ei, în portofoliul de site-uri reprezentat pe piata de publicitate, inclusiv site-urile Vodanet.

Vodanet Media detine în portofoliul de publisher online site-urile www.acasa.ro, www.bloombiz.ro, www.ele.ro,  www.nextcar.ro , www.investmania.ro, www.smartbuy.ro si www.imagoo.ro .

Vodanet rupe contractul cu AdEvolution

PUBLICITATE: