Sefa demisionara de la Ogilvy PR a plecat la Leo Burnett România
Miercuri, 01 Noiembrie 2006

(AdPlayers.ro, Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Sefa demisionara de la Ogilvy PR a plecat la Leo Burnett România

Gabriela Lungu (foto), Manging Director demisionar la Ogilvy PR a plecat la Leo Burnett România. Ea va fi Managing Partner la The Practice – compania de PR din Leo Burnett România, alaturi de Ioana Iordache si Stefan Iordache, primii fondatori ai companiilor din grupul de comunicare. Potrivit grupului condus de Ioana si Stefan Iordache, The Practice va fi operationala din a doua jumatate a lunii noiembrie a acestui an.

Sefa demisionara de la Ogilvy PR a plecat la Leo Burnett RomâniaNoua companie de PR va fi una independenta, alaturi de celelalte doua noi entitati din grup, idea-shop-ul 23 si Leo Burnett Interactive, asa cum a declarat în aceasta dimineata, pentru AdPlayers, Stefan Iordache (foto), COO al grupului Leo Burnett România, spre deosebire de Leo Burnett & Target, Starcom si Starlink, în care grupul Publicis este prezent în structura actionariatului celor trei companii.

Pe lânga viitoarea The Practice (Public Relations), grupul Leo Burnett România mai cuprinde astazi, Leo Burnett & Target ( Publicitate - Toate Serviciile, Publicitate Integrata), Starcom (Media), Starlink (Publicitate - Toate Serviciile, Publicitate Integrata) si noile companii 23 (idea-shop ) si Leo Burnett Interactive (publicitate online si interactiv).

Stefan Iordache a mai afirmat astazi, pentru AdPlayers, ca Grupul Leo Burnett România a ajuns în prezent la nu mai putin de 180 de oameni.

Conform oficialilor de comunicare Leo Burnett România, noul jucator din industria de relatii publice din grup va oferi o gama larga de servicii de PR, dar se va concentra pe serviciile de consultanta. Compania va lucra în parteneriat cu grupul Leo Burnett, atunci când serviciile specializate oferite de una dintre cele doua entitati vor fi solicitate de clientii celeilalte.

Sefa demisionara de la Ogilvy PR a plecat la Leo Burnett România„Gabriela este unul dintre cei mai buni specialisti din PR si un manager de succes, cu experienta”, a spus Ioana Iordache (foto), CEO-ul grupului Leo Burnett România. „Am gasit în ea un adevarat partener de drum lung, cu care simtim ca avem aceleasi obiective, valori si filozofie de business”.

„Impreuna dorim sa cream un produs bun, unul dintre cele mai bune din industrie, si sa avem o echipa entuziasta si profesionista. Daca vom reusi asta, tot restul va urma de la sine...”, a mai afirmat executivul grupului.

“Încep un nou drum în viata mea profesionala alaturi de Ioana si Stefan, doi parteneri care au cladit cel mai creativ si mai bun strategic grup de comunicare din România”, a spus Gabriela Lungu. „ Sunt foarte încrezatoare ca împreuna vom face ca noua companie de consultanta în PR, Thr Practice, sa ajunga rapid un reper în industria de relatii publice”, a adaugat viitorul Managing Partner, The Practice.

Ogilvy PR a anuntat de curând ca Gabriela Lungu se va desparti de compania din grupul Ogilvy România începând cu jumatatea lunii noiembrie.


PUBLICITATE: