Prima TV premiaza “Santier in lucru” cu 50.000 EUR
Vineri, 05 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

„Santier in lucru” este un reality-show care, potrivit oficialilor Prima TV,  a tinut in fata televizoarelor milioane de oameni, facand furori in intreaga lume. Cu o miza de 50.000 de Euro, pe parcursul a 12 saptamani, patru cupluri isi iau angajamentul la Prima TV sa amenajeze o casa "la rosu” si in acelasi timp sa-si pastreze si locul de munca detinut anterior.

Marea provocare, spun autorii, este sa-si intreaca “vecinii” in design interior, misiunea lor fiind sa termine de costruit si de amenajat o casa, cu un buget fix, intr-un timp limita. Cinci camere - doua dormitoare, un living, o bucatarie si o baie - vor prinde contur odata ce “constructorii” se vor apuca de treaba. Pentru fiecare dintre acestea vor avea la dispozitie cate doua saptamani. 

Bugetul pentru constructie, finalizare si amenajare al fiecarei case este calculat la centimetru. Din aceasta suma, cele patru cupluri trebuie sa tencuiasca, sa monteze instalatii, sa zugraveasca, sa decoreze si sa treaca proba saptamanala a juriului, care poate echivala cu probe de indemanare, pricepere si profesionalism.

Activitatea concurentilor va fi atent supravegheata de “inginerii de serviciu”, Daniel Iancu si Gina Pistol, dar si de un juriu avizat, din care fac parte designerul Alexandra Puiu, agentul imobiliar Magda Petrisor si inginerul constructor Peter Tweedie.

La sfarsitul Reality-show-ului, unul dintre cele patru cupluri va da dovada de creativitate, bun gust si pofta de munca si va castiga premiul de 50.000 EUR pus in joc. „Santier in lucru” este programat la Prima Tv din 9 octombrie, in fiecare marti, de la ora 21:00.

PUBLICITATE: