“People are the internet’s killer application”
Marti, 02 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Gianni Catalfamo, CEO Pleon Italia, este invitatul special al primei editii a Toolbox | Online Communication. Potrivit organizatorilor, evenimentul Evensys va reuni practicieni din relatii publice, jurnalisti de top, specialisti in domeniul online si bloggeri experimentati, toti acesti invitati urmand sa prezinte in amanunt noile tendinte din domeniul comunicarii online.

“People are the internet’s killer application” spune Catalfamo in prima sa prezentare, in cadrul careia va incerca sa ofere noi perspective asupra impactului comunicarii in new media, alaturi de jurnalisti si profesionisti din mediul local de marketing, care vor trata teme precum avantul pe care l-a cunoscut Internetul in Romania, influenta media traditionala asupra sa, precum si rolul componentei de media online in strategia de comunicare.

Seminarul de 90 de minute intitulat “The Challenge of Consumer Generated Media” va incerca sa clarifice atat concepte noi precum Consumer Generated Content sau Consumer Generated Media, cat si relatia dintre jurnalistii online si practicienii PR. Seminarul sau este cu atat mai important cu cat temele vizate sunt foarte actuale si ancorate in realitatea domeniului.

Toolbox | Online Communication (etoolbox.ro) va avea loc pe data de 16 octombrie 2007 la Hotel Howard Johnson din Bucuresti. Prezentarile si workshopurile din cadrul evenimentului vor trata teme precum integrarea componentei de media online in campanile de PR si marketing, strategiile de new media, cunoasterea publicurilor moderne precum si influenta blogurilor si a publicurilor lor.

PUBLICITATE: