Novus Media, în BRAT cu 4 Cars
Miercuri, 13 Septembrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Novus Media, în BRAT cu 4 CarsNovus Media a devenit membru Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), cu revista 4 Cars. La un an de la aparitie, potrivit editorului, 4cars este singura revista auto gratuita membra BRAT.

Tiparita în 10.000 de exemplare pe aparitie, potrivit companiei editoare, 4 cars a fost lansata în urma cu un an, pe 4 august 2005. Autorii revistei spun ca titlul a adus în atentia publicului zona serviciilor auto din Bucuresti si are o distributie gratuita locala.

Conform autorilor revistei, membrii Consiliului de Administratie au aprobat în unanimitate cererea companiei Novus media de aderare la BRAT, în sedinta din 6 septembrie 2006. Novus Media spune ca va înscrie pe lista de audit primul sau titlu - 4cars.

Revista va putea publica în paginile sale informatia legata de aderare, urmând ca sigla BRAT, singura institutie din România care auditeaza tirajele publicatiilor, sa poata fi publicata dupa eliberarea primului certificat de audit.

Novus Media, în BRAT cu 4 Cars“Sunt sigur ca certificarea tirajului va aduce un plus de credibilitate revistei”, afirma Aurelian Tudorache (foto), Director General 4cars, explicând probabil si una din ratiunile care au stat la baza deciziei de aderare la BRAT.

„Auditarea tirajului este pasul catre lumea buna a presei scrise, acolo unde pâna acum nu am avut decât statutul de invitati. Acum avem drepturi depline si sunt sigur ca vom fi tratati ca atare”, este de parere directorul general al publicatiei gratuite.

„Tirajul de 10.000 de exemplare ar putea parea relativ mic, însa cifra am stabilit-o în urma unui studiu atent al pietei bucurestene. 10K (10.000 n.r.) s-a dovedit a fi cifra care acopera nevoia imediata a Capitalei.”, justifica, Aurelian Tudorache, tirajul revistei.

AdPlayersFile

4Cars

Data lansarii: 4 august 2005

Periodicitate: bilunara

Distributie: exclusiv Bucuresti

Locatii de distributie:

  - reteaua Spin Media - HoReCa - cca 150 locatii

  - lanturile de benzinarii Mol si Lukoil

  - cca 100 de locatii cu care sunt incheiate directe de distributie, toate cu specific auto: spalatorii, ateliere audio/safety/tuning, service-uri, magazine de piese de schimb, etc

Novus Media

- infiintata în 2004

- deocamdata editeaza 4cars, primul titlu lansat. Planurile companiei includ lansarea unui al doilea titlu în maximum un an.

- estimari cifra de afaceri totala: 2005 - 70.000 EUR; 2006 - 155-160.000

euro

(sursa: Novus Media)


PUBLICITATE: