"Deal or no Deal", la Kanal D, sub numele "Accepti sau nu"
Luni, 18 Februarie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

KANAL D lanseaza emisiunea-concurs “Accepti sau nu”, prezentata de Gabriel Coveseanu, alias Cove. “Accepti sau nu” este titlul sub forma caruia postul de televiziune din grupul Dogan a ales sa lanseze in Romania emisiunea “Deal or no Deal”, format  care, potrivit reprezentantilor Kanal D, a mai fost difuzat in 69 de tari adunand milioane de fani si de telespectatori.

 

In concurs sunt 22 de participanti. Fiecarui participant i se inmaneaza o cutie care contine echivalentul unei sume cuprinse intre 1 leu (cel mai mic premiu) si 100 000 de lei (cel mai mare premiu). Aleator, prin intermediul calculatorului, este ales un participant dintre cei 22. El are sansa de a castiga premiul cel mare sau alte premii in bani: 75 000 de lei, 50 000 de lei, 40 000 lei, etc.

 

Concurentul va deschide cutiile celorlalti participanti, una cate una, descoperind sumele de bani continute si pe care nu le mai poate castiga. Pe parcursul emisiunii, “Banca” intervine pentru a-i face participantului o oferta in functie de cutiile nedeschise si sumele ramase in joc. Concurentul poate accepta oferta, moment in care decizia devine irevocabila sau o poate refuza, caz in care continua jocul pana cand nu mai ramane cu propria cutie cu al carei continut, echivalent in bani, va pleca acasa.

 

Prima editie a emisiunii, difuzata sambata, 1 martie, si va fi organizata cu ocazia aniversarii de un an a postului Kanal D. In platou vor fi invitati din lumea muzicii, a spectacolului si a show biz-ului romanesc care vor fi pusi in postura de concurenti. Banii pe care acestia ii vor castiga vor fi donati unor familii cu probleme financiare.


PUBLICITATE: