Daniel Stanciu a demisionat din pozitia de Managing Director al Media Strategy Bucharest
Luni, 28 Ianuarie 2008



( AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Managing Director Media Strategy, Daniel Stanciu (foto) a demisionat de la inceputul acestui an din pozitia de sef al biroului din Romania al companiei de media audit, conform unor surse familiarizate cu subiectul.

 

Stanciu conducea biroul Media Strategy de la Bucuresti, inca de la infiintarea sa din primavara anului 2007, perioada in care a urmarit si administrat cateva licitatii de media locale, in context regional european. Printre pitch-urile media in a caror derulare a fost implicat se numara cele de la Walmark sau InBev.

 

Fost Media Director la OFC / DMB&B, Director de Vanzari la Global Media si cu 15 ani de experienta in media, Daniel Stanciu a intrat in publicitate inca din primii ani ai acesteia in Romania. In 1993, Stanciu era Media Manager la compania de publicitate infiintata de Joe si Alana Perez, defuncta D’Arcy.

 

Media Strategy mai este prezenta, printre altele, in Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia. Cu 48 de clienti majori din piata de publicitate din Cehia, reteaua de audit de media detine la Praga o cota de 28% din piata de profil.

 

Pana la ora inchiderii materialului, fostul director Media Strategy Bucuresti nu a putut fi contactat. Totusi, pentru cei mai norocosi decat AdPlayers, Stanciu ar putea raspunde la danielcstanciu[at]yahoo.com


PUBLICITATE: