Dan Andronic si Ion Cristoiu discuta “Bulina Rosie"
Miercuri, 08 Iunie 2011


sursa: Evenimentul Zilei, 5 iunie.

( AdPlayers, Iulian Toma )

Ceea ce a fost monitorizata drept o intalnire intre veterani ai Evenimentului Zilei cunoscut in urma cu 19 ani ca "Bulina Rosie", incepe sa se contureze din ce in ce mai mult  drept o incursiune cel putin editoriala in mai vechea imagine a ziarului, aparut in 1992. Mai mult decat o "poza" aniversara, fostul gazetar si mai apoi consultant politic Dan Andronic este si el in discutii cu Evenimentul Zilei pentru coordonarea editiei online a ziarului, potrivit unor informatii AdPlayers din piata de media.

Publicata in editia de 5 iunie, Andronic este deja prins “fotografia de grup” a intalnirii aniversare, alaturi de unul dintre fondatorii imaginii Evenimentului Zilei “Bulina Rosie”, jurnalistul Ion Cristoiu. Un alt nume care a pus o piatra importanta de temelie in imaginea ziarului fondat in 1992, omul de presa Cornel Nistorescu, nu avea cum sa fie in bataia obiectivului pentru ca lucreaza pentru un alt produs media.

Tot mai des un subiect de schimbare de echipa, imaginea ziarului frate cu B1 TV pare sa aiba in ultima vreme deloc de castigat cote din piata pe care altadata o conducea pe fundalul lipsei altor ziare, a televiziunii de stiri sau a Internetului.Va face Evenimentul Zilei un salt in viitor cu o imagine a trecutului Bulinei Rosii, sau isi va recladi numele pe decanii de varsta ai ziarului, pe fondul plecarii de curand a unor oameni mai tineri din echipa?

Mai mult in Media 



PUBLICITATE: