Colaboratorii 2activePR sunt pusi "sub supraveghere"
PR, CNA
Miercuri, 06 Septembrie 2006

Colaboratorii 2activePR sunt pusi sub supraveghere

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Daca ati colaborat cu agentia de relatii publice 2active PR, aveti toate sansele sa primiti în aceste zile “Nota Informativa” alaturata. Asta, daca nu cumva misiva se afla deja deja la receptia sau “inboxul” casutei de e-mail.

În plin scandal al dosarelor de tot felul, iata ce va paste într-o cât se poate de „autentica” nota emisa de “CNARP”, organism a carui identitate recunoastem ca nu am descoperit-o înca. Ar putea fi îngrijorati cei care au primit-o?

CNARP, 5.09.2006

NOTA INFORMATIVA

Va informam ca, în urma sesizarilor primite, ati fot pus sub supraveghere pentru o lunga perioada de timp. Informatiile rezultate din analiza comprehensiva a schimburilor repetate de informatii si de fotografii, a interceptarii convorbirilor telefonice, precum si a monitorizarii numeroaselor articole aparute în mass-media, ne îndreptatesc sa va banuim de colaborare cu subnumita 2activePR.

Comisia analizeaza în continuare arhivele pentru a stabili gradul de implicare, amploarea actiunilor si a evenimentelor subversive realizate.

Având în vedere acuzatia de fata, va solicitam sa fiti prezent în data de 8 septembrie a.c. la redeschiderea dosarului. Se vor stabili si elucida circumstantele care au dus la aparitia situatiei date.

Comisia se va întruni la Fratelli Social Club, la ora 22.00

PS. Party pe bune! Desi scandalul dosarelor e în toi, iar vara e doar o amintire, noi va invitam sa petrecem. Cu ce ocazie?

Doar pentru a fi împreuna!

Va asteptam...tinuta casual!”


PUBLICITATE: