Brand Management vrea 300 - 400 mii EUR de pe piata indoor din Bulgaria
Luni, 15 Ianuarie 2007

Brand Management vrea 300 - 400 mii EUR de pe piata indoor din Bulgaria

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

“În anul 2007 estimam 1 milion de euro, o crestere cu 35% fata de anul trecut (2006 n.r.)”, a afirmat, pentru AdPlayers, Laurentiu Jinga (foto) - Director General al companiei de indoor Brand Management, referindu-se la planurile companiei, pentru România.

Într-o declaratie pentru AdPlayers de la începutul lunii septembrie, anul trecut, Jinga estima la sfârsitul anului 2006 pentru Brand Management o cifra de afaceri 550.000 EUR, dintr-o piata pe care oficialul o aproxima atunci la 4 milioane EUR.

Compania de publicitate interioara a deschis un birou si în Bulgaria. Portofoliul de locatii cuprinde cele 2 centre comerciale de tip mall din Sofia, precum si aproximativ 10 cladiri de birouri reprezentative.

“Având în vedere ca si acolo (Bulgaria n.r.) piata de indoor este, cum era si în Romania anul trecut, într-o faza incipienta, estimam o valoare de 300-400 mii de Euro”, mai afirma Jinga, pentru AdPlayers, referitor la planurile pentru 2007 ale biroului de la Sofia. „Urmarim înfiintarea Brand Management Ungaria (la  Budapesta) si Cehia( la Praga)”, a  adaugat directorul general al companiei.

Brand Management spune ca ofera, potrivit oficialilor sai, peste 500 de suporturi de promovare, la nivel national ( light frame-uri, balustrade, frame-uri, scari rulante etc) si ca, anul trecut, au desfasurat mai mult de 40 de campanii în mall-uri si cladiri de birouri, dintre care 4 la nivel national, pentru 24 de clienti.

Printre cei care au alocat bugete pentru publicitatea indoor de la Brand Management se numara Raiffeisen Bank, ING Bank, BRD, Beiersdorf, Ballentine’s, Ursus, Tchibo, Visa, Dorna, Dunhill, Renault, KLM, Aviva, Cartoon Network, KFC, etc.

AdPlayersFile

Brand Management se pozitioneaza pe segmentul Indoor Advertising drept prima agentie de solutii indoor integrate. Înfiintata în 2004, agentia ofera spatii publicitare si pachete de servicii pentru promovarea în centre comerciale, centre de afaceri – lifturi, holuri si lanturi de parcari subterane si supraterane.

În portofoliul de locatii Brand Management se regasesc, spun reprezentantii companiei, centrele comerciale de tip mall: Plaza Romania, Bucuresti Mall, City Mall, Iulius Mall Iasi, Moldova Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Lotus Market Oradea, Macromall Brasov, Tomis Mall Constanta si Central Shopping Center Cluj.

Dintre cladirile de birouri din portofoliu se numara Marriott, World Trade Center, Baneasa Business Center, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Sif Muntenia, Sitraco Twins, Floreasca Business Center, Milenium Business Center Constanta.

Brand Management vrea 300 - 400 mii EUR de pe piata indoor din Bulgaria . Brand Management vrea 300 - 400 mii EUR de pe piata indoor din Bulgaria

PUBLICITATE: