1 din 5 telespectatori in publicul comercial au vazut problemele sistemului sanitar la Romania te iubesc!
Marti, 24 Aprilie 2018
 

Credit: Romania Te Iubesc / Stirile Pro TV

Potrivit datelor furnizate de postul de televiziune, Romania te iubesc! a inregistrat 18.6% cota de piata si 3.0 puncte de rating in randul publicului comercial

adplayers.info

Reportajul Paulei Herlo privind situatia din sistemul sanitar a facut Romania, te iubesc! lider de audienta la nivelul publicului comercial (urban, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani) care a adus duminica trecuta aproximativ 1 din 5 telespectatori pe Pro TV.

Potrivit datelor furnizate de postul de televiziune, Romania te iubesc!a inregistrat 18.6% cota de piata si 3.0 puncte de rating in randul publicului comercial, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obtinut 2.8 puncte de rating si 17.3% share.

Reportajul a urmarit consecintele grave ale unui management defectuos in sistemul sanitar, in spatele caruia mii de pacienti au de suferit in plus, in fiecare zi, din cauza conditiilor din spitale. Exista, insa, si exceptii. Sunt spitale care datorita unui management bun pun la dispozitia pacientilor conditii la fel de bune ca spitalele private.

Mai mult in Media, TV, Audiente,


PUBLICITATE: