Muzicisifaze si reprezinta un proiect ce ofera iubitorilor de muzica ocazia de a-si completa hobby-ul prin achizitionarea unor produse ce pot adauga un plus de valoare pasiunii pentru un solist sau o trupa.
GreenPoint Management a primit Silver Recognition in cadrul CST Index 2021 - cel mai important demers privind sustenabilitatea corporativa din Romania
  Compania a contribuit la gestionarea corect? a peste 254.000 de tone de deseuri de ambalaj in 2020, potrivit informatiilor incluse in cel de-al treilea Raport de Sustenabilitate. 
Simona Halep s-a antrenat cu echipa micilor tenismeni sustinuti de Fundatia Olimpica Romana
  “Imi face o mare placere sa raspund intrebarilor curioase venite de la micii practicanti de tenis. Dinamismul lor si dorinta de invatare si evolutie sunt uimitoare. Le-am promis sa le fiu alaturi cu sfaturi si indrumare si in alte ocazii. Am increderea ca noua generatie va aduce pe terenurile de tenis si in competitie tot mai multi tineri reprezentanti ai Romaniei”, a declarat Simona Halep.
16 agentii premiate la Internetics 2021. Un Grand Prix, 12 trofee de Aur si 20 trofee de Argint.
  Cea de-a 21 - a editie a Internetics a premiat in total 16 agentii: Cheil Centrade, Curtea Veche Publishing, Digitas Romania, GLITCH, Golin Romania, Grapefruit, Jam Session Agency, Kubis, L2 Agency, Leo Burnett Romania, MRM Romania, MSL The Practice, Publicis Romania, Saatchi & Saatchi + The Geeks, Sector 7 HUB si SPIDER Group.
  Pe parcursul celor trei capitole ale volumului, demersul istoricului de arta de a cartografia spatiile de creatie in care au lucrat cei trei sculptori de-a lungul vremii devine pretextul pentru a sonda adancurile celor trei puternice personalitati.
AdForum si Epica Awards lanseaza PRESS CLUB. Noua platforma unde se intalnesc creativitatea si jurnalismul de marketing si comunicare
  Noua platforma va permite interactiunea intre membrii AdForum si creativii profesionisti sa interactioneze cu jurnalistii, intr-o platform unica unde presa si industria creativa se intalnesc.
MCCANN PR, pe primul loc Biz PR Awards Romania. Top 10 BIZ cele mai performante agentii de PR 2021
 Aflat la cea de-a noua editie, studiul realizat impreuna cu Unlock Market Research este realizat in baza colectarii si analizei indicatorilor care vizeaza masurarea performantelor de business ale agentiilor de PR si a imaginii pe care acestea o au in randul companiilor cu care lucreaza.  Pe locul doi se afla MSL The Practice, podiumul fiind completat de GOLIN Romania. Urmatoarele agentii de PR din top sunt, in ordine: Graffiti PR,...
Sapte studenti romani lanseaza o racheta. Vodafone sustine prima echipa romaneasca la competitia European Rocketry Challenge din Portugalia
  In cadrul proiectului, sapte studenti romani lanseaza racheta Eva, in concurs cu 400 de participanti din toata Europa. Racheta are o greutate de aproape 30 de kg si o inaltime de 2,5m, iar obiectivul ei este sa ajunga la 9.000 de metri altitudine.
Premiera mondiala: Finalizarea cu ajutorul AI a celei de-a X-a simfonii a lui Beethoven la Bonn, transmisa live si in Romania
  Premiera mondiala a celei de-a X-a simfonii de Beethoven, finalizata cu ajutorul inteligentei artificiale, va avea loc pe 9 octombrie. Live de la Telekom Forum din Bonn si transmisa in direct gratuit, de la ora 20.00, pe website-ul www.simfonia10.ro.
Nevoile varstnicilor la ,,Bune practici pentru o batranete frumoasa" . Conferinta Fundatiei Regale Margareta a Romaniei si Enayati Medical City
  Fenomenul de imbatranire a populatiei este in continua crestere, astfel ca indicele de imbatranirea demografica a ajuns la 123,9 persoane varstnice la 100 persoane tinere in ianuarie 2021.
 
PUBLICITATE:
« 5 6 7 8 9 »