Theatrum. Prima aplicatie mobila dedicata exclusiv teatrului din Romania
  Scopul lansarii aplicatiei este identificarea si rezervarea facila de catre cei interesati, cu doar cateva clickuri, a spectacolelor de teatru disponibile in perioada imediat urmatoare, in mai multe teatre din Romania si reuneste sute de artisti, teatre si spectacole din toata tara, fiind disponibila atat pe sistemele de operare Android, cat si pe iOS.
Retete de la bunici descoperite de elevi din sase sate, in cea mai noua campanie pe consolid8
  consolid8, platforma romaneasca de crowdfunding bazata pe recompense pentru proiectele intreprinse de antreprenorii sociali si cei din industriile creative, gazduieste pentru comunitatea My Transylvania o campanie cu obiectivul strangerii de fonduri pentru lansarea a sase carti cu retete culinare culese de elevii din sase sate romanesti de la bunicii lor
Zaga Brand si Human Made Art lanseaza #BuildingLinksForCommunity ce descopera cladiri care unesc comunitati si contribuie la un viitor curat
  Sub hashtag-ul #BuildingLinksForCommunity, cel mai amplu program cultural romanesc propune
Castigatorii festivalului digital Internetics 2022
  Festivalul premiaza in fiecare an inteligenta digitala si excelenta in comunicarea online, si a oferit 44 de trofee, dintre care 18 trofee GOLD si 23 trofee SILVER.
A inceput seria video cu experientele Treasure Games in the Park, primul reality show in social media din Romania
  Cronicari Digitali, platforma creata de Zaga Brand si Asociatia Human Made Art (HUMART), a dat startul documentarii video a primului reality in social media din Romania pe YouTube, marti, 18 octombrie! Filmat in vara, timp de o saptamana, „Treasure Games in the Park: Tinutul Buzaului” urmareste 10 creatori de continut grupati in 5 echipe in timp ce descopera locuri, traditii si experiente in cel mai nou Geoparc UNESCO al...
Festivalul Povestirilor de pe Via Transilvanica trece trei zile pe la Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti
  Intre 9 si 11 septembrie, Via Transilvanica trece prin Bucuresti! La Muzeul National al Taranului Roman, Festivalul Povestirilor de Via Transilvanica concentreaza experientele de pe drumul de 1.400Km, care uneste Romania de la Putna la Drobeta Turnu Severin. 
"Munchen 1972, atentatul care a schimbat lumea sporturilor" Duminica seara, de la ora 22.00, si pe parcursul zilei de luni, 5 septemrie, la TVR Info.
Intr-un reportaj al carui producator si autor este jurnalistul Octavian Pescaru, pe durata a 40 de minute, sportivii romani participanti la Jocurile Olimpice de la Munchen '72, povestesc,  pentru prima data de la comiterea atentatului,  ziua in care comandoul palestinian al organizatiei teroriste Septembrie Negru a patruns in satul olimpic si a luat ostatici mai multi sportivi israelieni.
  Romania este reprezentata pe lista castigatorilor de catre biroul Cheil | Centrade si campania „Unele masti raman” pentru Asociatia ANAIS, care a obtinut doua trofee Crystal. Unul in categoria Craft: Photography, iar celalalt in una dintre cele mai disputate categorii - Charity/Government.
Galeria Rotenberg - Uzunov si Asociatia Culturala pentru Sprijinirea Artelor Frumoase deschid expozitia Call to Adventure, semnata Khaled Matar
  Avand-o curator pe Adina Rentea, Presedinte,  Asociatia Culturala pentru Sprijinirea Artelor Frumoase ( ASAF), expozitia poate fi vizitata in perioada 31 august 2022- 11 septembrie 2022, de luni-vineri, in intervalul orar 14:30 -19:30.
La ceas aniversar al orasului Resita, podcastul Cronicari Digitali dedica un episod special transformarii sale culturale
  Resita aniverseaza 150 ani de la fabricarea primei locomotive cu abur (1872), 100 ani de la construirea Fabricii de Locomotive si 50 ani de la inaugurarea „Muzeului” de Locomotive cu abur din Triaj (1972). 
 
PUBLICITATE:
« 3 4 5 6 7 »