Matt Damon si Ben Affleck in primul trailer al filmului „The Last Duel”. Premiera, in 15 octombrie.
  Studiourile 20th Century anunta lansarea trailerului pentru unul din cele mai asteptate filme, “The Last Duel”, o drama istorica regizata de vizionarul Ridley Scott, castigator a patru premii Oscar, avandu-i cap de afis pe Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer si Ben Affleck.
Eroina Marvel s-a intors pe ecrane cu Black Widow, lansat de Forum Film si RAN Communication
  „Filmul „Black Widow” merita o campanie de promovare pe gustul fanilor. Timpul scurt ne-a fortat sa fim creativi si inventivi si sa promovam mesajele cheie ale filmului acolo unde sunt si iubitorii Universului Mavel.” a declarat Raluca Zamfir, Managing Partner, RAN Communication, la avampremiera filmului lansat de Forum Film.
Cursuri gratuite de tenis la Complexul Sportiv Ion Tiriac. Proiect al Fundatiei Olimpice Romane in cadrul programului Tennis Summer Camp 2021
  Proiectul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani, in limita locurilor disponibile. Anuntul a fost facut luni, 5 iulie, in cadrul conferintei de lansare a programului, sub coordonarea lui Ion Tiriac si a lui Ilie Nastase
A inceput ca producator de biciclete si astazi fabrica automobile. ŠKODA AUTO, partener oficial principal al Tour de France din 2004.
  ŠKODA ENYAQ iV serveste drept centru mobil de comanda (‘Red Car’) in 15 din 21 de etape, fiind folosita de directorul Turului, Christian Prudhomme. ŠKODA AUTO sponsorizeaza pentru al saptelea an consecutiv Tricoul Verde pentru castigatorul la puncte. Campania WeLoveCycling de anul acesta se desafasoara sub titlul ,,The beautiful circus: You have to love it. We do.”
Banda desenata in 1964, film Marvel in 2021. Prezenta in sase filme Marvel, de la debut, Natasha Romanoff dezvaluie cine este cu adevarat in “Black Widow / Vaduva neagra”, din 9 iulie.
 De la debutul sau in 2010, Natasha Romanoff a aparut in sase filme Marvel: “The Avengers,” “Captain America: The Winter Soldier,” “Avengers: Age of Ultron,” “Captain America: Civil War,” “Avengers: Infinity War” si “Avengers: Endgame.”
Grupul Tiriac a lansat cu Ion Tiriac si Camelia Potec noul concept de gradinita BEST Preschool, bazat pe programa britanica si initiere in sport
  Aflata sub administrarea Grupului Tiriac, BEST Preschool (British Education & Sports Tiriac Preschool) isi va deschide portile cu programe de vara incepand cu luna iulie, iar din 1 septembrie 2021 va oferi servicii prescolare complete, la cele mai inalte standarde, pentru copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani.
Proiectul TalentBet, de la The Alternative School, incepe in forta cu Cannes Week si prezentarea unei selectii exclusive de la Cannes Lions
  Cannes Week incepe pe 17 iulie, cu prima intalnire la Mindspace Victoriei, la 11 AM, unde agentii creative romanesti, young professionals si studenti sunt invitati la prezentarea unei selectii exclusive de case studies din acest an, prezentate de Teodora Migdalovici, Ambasador Cannes Lions Romania.
Seara Fundatiei Regale Margareta a Romaniei, dedicata liderilor companiilor care contribuie la o Romanie mai buna si au sustinut proiectele Fundatiei
  Printre cei prezenti la eveniment - Irina Margareta Nistor (Presedinte, Fundatia Vodafone), Antonio Matei (Country Manager, SC Johnson Wax), Dana Deac (Presedinte, Fundatia Orange), Sebastian-Iacob Moga (Director General, C.N. Loteria Romana), Georgiana Iliescu (Director Executiv, Fundatia Globalworth), George Sofianos (CEO, SofMedica Group), Felix Patrascanu (CEO, Fan Courier), Catalin Nitu (CEO CNTEE, Transelectrica S.A.)
Prima competitie gazduita la Patinoarul Tiriac Arena de la debutul pandemiei. Turneul de hochei pentru copii Tiriac Summer Cup.
In perioada 26-27 iunie, Patinoarul Tiriac Arena gazduieste prima editie a turneului de hochei pentru copii Tiriac Summer Cup, organizat de Fundatia Tiriac, in cadrul caruia vor participa 18 echipe de juniori.
Telekom Romania, Clientul Anului si cea mai inalta distinctie la Effie 2021. Parcul Online, Grand Effie.
  Gala Effie 2021, cea mai importanta competitie a industriei de publicitate din Romania, a adus sapte premii pentru Telekom Romania, ca o recunoastere a eficientei si impactului campaniilor asupra rezultatelor de business si brand.
 
PUBLICITATE:
« 3 4 5 6 7 »