Premii de 5000 de euro pentru studenti pasionati de marketing si comunicare. CompetitIAA la start.
In cadrul programului, studentilor pasionati de marketing si comunicare li se ofera o sansa reala de a-si pune in practica abilitatile si pasiunea pentru Marcomm, prin solutionarea unor brief-uri date de sponsorii proiectului.  Cele mai bune idei oferite de echipele participante in concurs, vor fi premiate. Valoarea totala a premiilor este de 5.000 €, iar fiecare echipa castigatoare va fi rasplatita cu 500 €.
Marele spectacol al promotionalelor bate la usa. Descarca online invitatia la Corporate Gifts Show, 9-12 octombrie, la Romexpo.
  La Corporate Gifts Show poti sa descoperi super-gadgeturi si tehnologii de ultima generatie pentru comunicarea vizuala: aplicatii mobile pentru publicitate, gadgeturi 3D personalizabile, gadgeturi comestibile, accesorii-gadget pentru obiecte smart, obiecte promotionale personalizabile eco-friendly si multe altele.
Eveniment ,,Intelegerea ADHD si primii pasi in lupta cu dependentele" la Libraria Luceafarul
  Ce cauzeaza dependentele si comportamentul adictiv? Ce instrumente avem la indemana sa scapam de dependente? Care este relatia dintre ADHD si dependente? Cum relationam cu dependenta noastra si a celor din jur? Cum putem lupta cu dependenta? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care organizatorii de la Editura Herald promit sa ofere o paleta larga de raspunsuri, cu sprijinul specialistilor invitati.
Aniversare creativa la doi ani de Qreator si un an de Qollection
  Vila Oromolu a gazduit doi ani peste 750 de evenimente, workshop-uri si sesiuni de tips & tricks gratuite, dedicate diferitelor arte si menite sa aduca impreuna creativii si creatorii, sub acelasi acoperis. Pragul casei Qreator a fost trecut de 70.000 mii de oameni dornici sa cunoasca, sa invete sau sa expuna pasiunea lor.
Ce inovatii in print digital prezinta targul de tipar digital pentru Europa de Sud-Est PRINT&SIGN 2019
Imprimare 3D la dimensiuni impresionante (Leykom), un echipament dedicat imprimarii digitale pe textile de la HP, tipar digital pentru obiecte cilindrice (Mons Medius) ca si cea mai buna imprimanta large format in PREMIERA EUROPEANA de la Mimaki – sunt doar cateva dintre noutatile care va asteapta la Print & Sign 2019
Cinci zile pentru dezbateri privind combaterea incalzirii globale, la Bucharest Science Festival
  Cel mai mare festival dedicat stiintei va incepe miercuri 25 septembrie 2019, iar timp de cinci zile participantii vor descoperi si dezbate cum putem combate incalzirea globala prin intermediul fuziunii nucleare si a noilor tehnologii. 
Dio Boaca (Phoenix Media), Alex Baker (Retail Tech X) si Eduard Dumitrascu (ARSCM) vorbesc la Conferinta Digital Signage despre valoarea brandului prin afisajul digital
 
Laura Nedelschi, Claudiu Dobrita si Ema Prisca, in juriul ADC*E Awards 2019
 Cei trei membri ADC*RO vor fi prezenti la Barcelona pentru jurizarea celei de-a 28-a editii a ADC*E Awards.
Fundatia Globalworth a organizat un eveniment caritabil pentru 400 de copii din programele sociale
  Cele trei editii Globalworth Camp Day s-au bucurat pana acum de prezenta a peste 1.300 de copii. Acest eveniment se adauga seriei de programe si evenimente pentru copii Globalworth Christmas Charity Days, organizate de Fundatia Globalworth cu ocazia sarbatorilor de iarna.
550 de branduri si lideri mondiali din industria promotionalelor la Corporate Gifts Show 2019
  Trei expozitii, 550 de branduri locale si internationale si 5 evenimente de amploare – toate in acelasi loc. Intre 9 si 12 octombrie, pavilionul B1 de la Romexpo devine locul in care descoperi cele mai tari idei de comunicare vizuala pentru brandul tau.
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »