Presedintele Comisiei pentru Industria Alimentara, Nini Sapunaru, vine la conferinta dedicata reducerii risipei alimetare
  Presedintele Comisiei pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice din Camera Deputatilor, deputatul Nini Sapunaru, participa in calitate de speaker la Conferinta "Reducem risipa alimentara. Pretuim hrana!", din 27 septembrie, de la Romexpo.
25 de premiere si peste 10.000 mp cu cele mai noi masini si solutii de ambalare la PackExpo
 Prezentate pe o suprafata de peste 10.000 metri patrati, peste 150 de companii din industria de packaging din Europa si Asia vor aduce la Bucuresti in perioada 27-30 septembrie la Romexpo cele mai noi masini si solutii de ambalare
Ultima saptamana de inscrieri la Midas Awards 2016
Festivalul de publicitate specializat in marketing si comunicare financiara Midas Awards anunta ultimele zile de inscrieri la editia 2016.
Sistem gratuit de acces rapid la cele mai noi ambalaje si solutii de packaging de la PACK EXPO
Expozitia de ambalaje si solutii de ambalare PACK EXPO va avea loc in perioada 27 - 30 septembrie, in Pavilionul Central din Romexpo, Bucuresti.
BMW, Ursus si Coca-Cola sponsori ai multiculturalismului la Festivalul Ambasadelor 2016
Evenimentul ce se desfasoara in perioada 29 august – 4 septembrie isi propune sa fie o conversatie spectaculoasa intre culturile si tarile cu ambasade in Romaniasi este organizat in parteneriat cu agentia McCann PR si sprijinul Romexpo, Avon, Vinarte, IBIS Hotel
Cum va arata publicitatea dupa Brexit? Masa rotunda Midas Awards (New York Festivals)
Festivalul de publicitate specializat in marketing si comunicare financiara Midas Awards a intrebat creativii din agentii cum va arata publicitatea dupa iesirea istorica din Uniunea Europeana a Regatului Unit al Marii Britanii.
Peste 300.000 de copii cu parinti in straintate. Grupul de Lucru interinstitutional dedicat situatiei.
 Reuniunea este motivata de faptul ca doar printr-un efort integrat al institutiilor statului si al societatii civile se pot creiona politicile publice care sa vina efectiv in sprijinul unei generatii de copii, dupa unele estimari de peste  300.000, dar si familiilor acestora.
Portoroz se muta la Ljubljana. Publicitate la castel.
 Dupa ce, timp de 22 de ani, a avut loc la Portoroz, orasul care i-a consacrat numele,  festivalul de publicitate Golden Drum se muta in 2016 in mijlocul Sloveniei, la Ljubljana.
Platforma de evenimente de continut "In the News" se va baza pe parteneriate relevante si taxa de acces
Modelul economic al seriei de evenimente „In the news”, platforma de evenimente de continut lansata recent de agentia News.ro, se va baza atat pe taxa de acces la evenimente cat si pe parteneriate relevante pentru continutul fiecarei conferinte. Prima conferinta din seria de evenimente, „In The News. Energy”, va avea acces gratuit.
Radio Romania in finala New York Festivals / World's Best Radio Programs
  In finala competitiei din acest an se mai regasesc posturi precum BBC, SBS Radio, Canadian Broadcasting Corporation, Radio France, Deutschlandradio Kultur, Swedish Radio, ESPN sau CBS Radio.
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »