S-a redeschis Patinoarul Tiriac - Telekom Arena. Antrenamentele au fost reluate cu sprijinul Telekom, Allianz-Tiriac, Dedeman, Skoda si Simona Halep.
  Dupa cum informeaza reprezentantii arenei, au fost reluate antrenamentele pentru cluburile de hochei, inclusiv cele ale echipelor sustinute de Fundatia Tiriac cu sprijinul sponsorilor Telekom, Allianz-Tiriac, Dedeman, Skoda si Simona Halep.

Viitorii studenti, la un click distanta de universitatile din Romania la primul targ educational online.  HE.RO Virtual Exhibition, 25-27 iunie.
  Sute de programe educationale din toata tara, reunite pentru prima oara intr-un singur spatiu virtual, in care accesul vizitatorilor la expozitie este gratuit

Sala GymNadia s-a redeschis si a reluat cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica
CSR
  Proiect dezvoltat de Fundatia Tiriac si Nadia Comaneci, sala GymNadia si-a redeschis usile pentru copii, din data de 16 iunie, cu respectarea stricta a reglementarilor impuse de autoritati privind reluarea activitatilor in bazele sportive.

Roxana Nita ( Cheil Romania ) este singurul creativ din Europa de Est selectat in programul Cannes Lions See It Be It, 2020 - 2021
  Roxana Nita, Group Creative Director la Cheil | Centrade Romania, este una dintre cele 15 femei selectate in programul Cannes Lions See It Be It (SIBI) din 2020-2021
Program normal la evenimentele Muzeului Antipa, din 15 iunie pana in luna octombrie.
Printre partenerii care sustin Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” se numara MOL Romania (Sponsor principal) si BRD Societe Generale. Parteneri media sunt Radio Romania Cultural, Centruldepresa.ro, HotNews.ro, National Geographic.
Castigatorii ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD. 535 de proiecte din 24 de tari inscrise in competitie.
  Cu 535 de proiecte inscrise de creativi din 24 de tari pe platforma competitiei Antalis Interior Design, sectiunea “Home” a fost castigata de Laura Pietrusel – Romania, cu proiectul “Bloom apartment”
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »