Coca-Cola lanseaza doua noi variante racoritoare: Coca-Cola cu gust de Lamaie si Coca-Cola cu gust de Lamaie Verde
,,Invitam consumatorii sa incerce ambele variante si sa le savureze pe fiecare in functie de moment. Pentru ca o singura aroma favorita nu e de ajuns pentru cat de diverse sunt gusturile lor.” spune Iuliana Nedelcu, Marketing Director, Coca-Cola Romania.

Festivalul Suflet de Romania, pe 27 si 28 aprilie, pe Domeniul Regal de la Savarsin
  Evenimentul initiat de Profi aduce la un loc mici producatori locali, mestesugari iscusiti, un cinematograf in aer liber cu filme romanesti, dansuri populare si concerte sustinute, intre altii, de Narcisa Suciu, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi si Florin Chilian.

Five Elements Digital, singura companie romaneasca in finaala competitiei European Search Awards 2024
  „Nominalizarea five elements digital pe lista scurta pentru European Search Awards 2024 reprezinta o validare a eforturilor noastre, dar si o confirmare ca ne aflam pe directia potrivita”, a spus Steffen Heringhaus, fondator Five Elements Digital.

 ARSC a premiat cele mai bune initiative de dezvoltare urbana la Gala Smart City Awards. Trofeul pentru Comunicarea Inovatiei, castigat de Confident Agency.
  ARSC a premiat cele mai revolutionare initiative din domeniul dezvoltarii urbane, sustenabilitatii si transformarii digitale. Au fost acordate 39 de premii pentru 8 categorii, pe sectoare variate de activitate, de la mobilitate, transport urban, dezvoltare si infrastructura, inclusiv securitatea datelor si confidentialitate.
 Allianz-Tiriac Asigurari, Fundatia de Excelenta Sportiva si Fundatia Tiriac demareaza inscrierile in “Bursele de performanta Allianz-Tiriac” 2024
  "Pentru a ajunge la performante remarcabile in sport, tinerii nostri au nevoie de resurse si motivatie, inclusiv de ordin financiar. Avem talent in Romania si este datoria noastra sa ii sustinem sa atinga cele mai inalte culmi ale succesului sportiv", a spus Ion Tiriac.
A treia editie a turneului de hochei Allianz-Tiriac International Trophy si premii de 7.000 de euro pentru echipele de copii, in weekendul 23-24 martie la Patinoarul Allianz-Tiriac Arena
„Asa cum au aratat editiile anterioare, competitia internationala, care se desfasoara an de an la Allianz-Tiriac Arena, este extrem de asteptata de toti acesti tineri ambitiosi carora le dam sansa sa evolueze intr-o competitie de valoare pentru cariera lor sportiva”, a spus Ion Tiriac.  
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »