Viitorii studenti, la un click distanta de universitatile din Romania la primul targ educational online. HE.RO Virtual Exhibition, 25-27 iunie.
Joi, 25 Iunie 2020

 

 HE.RO Virtual Exhibition, 25-27 iunie. Credit. vefromania.com

Sute de programe educationale din toata tara, reunite pentru prima oara intr-un singur spatiu virtual, in care accesul vizitatorilor la expozitie este gratuit

AdPlayers. info

Intre 25-27 iunie 2020 are loc prima editie a HE.RO Virtual Exhibition - expozitie educationala ce reuneste, in mediul online, universitatile si educatorii din Romania cu tinerii dornici sa se dezvolte personal si profesional. Potrivit initiatorilor targului, accesul vizitatorilor in platforma online este gratuit si se face prin inregistrare aici, pe www.vefromania.com. Dupa 27 iunie, platforma ramane deschisa pentru comunicare intre studenti si universitati timp de doua saptamani.

In cadrul expozitiei virtuale, universitati din toate marile orase ale tarii, printre care - Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad, American Hotel Academy si altele - vor avea standuri unde isi vor prezenta ofertele educationale pentru programe de licenta, masterat si doctorat. In plus, tinerii pot primi informatii despre viata de student, optiunile de cazare si programele de voluntariat direct de la reprezentanti ai asociatiilor studentesti.

Targul reuneste si companii de consultanta educationala care-i pot indruma pe vizitatori in alegerea celor mai potrivite programe, educatori care ofera o varietate de cursuri si specializari si companii ce isi prezinta oportunitatile de internship si cariera.

"Schimbul de energie ce se realizeaza in interactiunea fata in fata dintre oameni nu poate fi comparat sau inlocuit. Insa nevoia de schimbare si adaptare la noile conditii sociale ne-a inspirat sa cream primul targ educational virtual ce aduna exclusiv universitati si educatori din tara noastra. HE.RO Virtual Exhibition are avantajul de a pune la dispozitia vizitatorilor sute de programe educationale din zeci de domenii de studiu, accesibile cu un singur click - fara bariere materiale, de timp sau spatiu", a declarat Sorina Enachiuc, Director Executiv, High Edu Consulting.

Ofertele de studii din cadrul evenimentului acopera toate tipurile de specializari si sunt disponibile in limba materna sau in limbi straine.

"Odata cu participarea noastra la numeroase conferinte si targuri educationale internationale, am constatat lipsa expunerii si promovarii programelor universitatilor din Romania. Ne dorim ca HE.RO Virtual Exhibition sa contribuie la un invatamant mai aplicat si mai conectat cu piata globala a muncii si sa aiba un ecou si in randul mediului de business pentru a sprijini, pe viitor, mai multe programe academice", a adaugat Nona Colfescu, Business Development Manager, High Edu Consulting.

Pe parcursul celor trei zile de sesiune LIVE sunt asteptati peste 10.000 de participanti, printre care: potentiali studenti romani, persoane care isi doresc sa-si extinda aria de cunoastere prin intermediul unor cursuri noi, dar si potentiali studenti straini, care doresc sa studieze in Romania. Toti vor avea acces gratuit la workshop-uri, webinarii sau la consiliere educationala si de orientare in cariera.

Accesul in cadrul targului se realizeaza rapid, de pe orice dispozitiv si de oriunde, singura conditie fiind accesul la Internet. Comunicarea cu reprezentantii standurilor se va realiza extrem de usor, pe chat sau fata in fata, prin intermediul apelului video.

Aceasta este prima sesiune LIVE a HE.RO Virtual Exhibition, cea de-a doua fiind programata pentru zilele de 4 si 5 septembrie 2020. Dupa fiecare sesiune, platforma ramane deschisa timp de doua saptamani.

High Edu Consulting este o companie romaneasca de consultanta educationala. Echipa de consultanti acreditaƫi ofera servicii personalizate de consiliere educaƫionala elevilor, studenƫilor, adulƫilor, profesionistilor si tuturor celor pasionaƫi de educaƫie continua. High Edu se adreseaza celor care doresc sa isi consolideze educaƫia prin admiterea la licee, universitaƫi, academii si instituƫii profesionale care se potrivesc cel mai bine dorinƫelor, talentelor si aspiraƫiilor lor de cariera. Obiectivul High Edu este ca fiecare persoana sa isi atinga potenƫialul maxim.

Experienƫa de peste 20 de ani in conceperea si implementarea programelor de training, recrutare, dezvoltare personala si de abilitati, coaching, mentorat, programe de internship si induction a consultanƫilor High Edu sta la baza serviciilor complete oferite care ajuta tinerii romani sa isi construiasca o cariera de succes. 

Mai multe detalii despre expozitie pe vefromania.com

Mai mult in Eveniment, Targuri si Expozitii, Educatie

PUBLICITATE: