The Practice a câstigat SAP
Vineri, 09 Februarie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Agentia de relatii publice The Practice coordoneaza începând din 2007 componenta de PR a companiei SAP, liderul local si mondial în furnizarea de solutii software pentru afaceri, potrivit agentiei de relatii publice.

Oficialii The Practice spun ca agentia a fost selectata în urma unor cereri de oferta pe care SAP România le-a facut anul trecut catre mai multe agentii de PR, din dorinta de a-si gasi un nou partener care sa aduca un plus de creativitate si forta comunicarii SAP, mai precizeaza agentia de relatii publice.

The Practice a câstigat SAP“Ne place sa lucram pentru clienti care cred în brandul lor si care îsi doresc mai mult de la comunicare”, afirma Gabriela Lungu, Managing Partner The Practice. „SAP este un astfel de client si parteneriatul ne onoreaza”.

Potrivit agentiei conduse de Gabriela Lungu, The Practice realizeaza pentru SAP România servicii specializate de PR, precum consultanta permanenta sau relationare cu liderii de opinie, precum si alte servicii ce deriva din activitatile de relatii publice.

AdPlayersFile

Înfiintata în 2006, The Practice se pozitioneaza ca o companie de consultanta în relatii publice axata pe strategie si creativitate. Compania activeaza în parteneriat cu Leo Burnett, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din România.


PUBLICITATE: