Tempo Advertising a câstigat Sindan
Joi, 25 Ianuarie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Parte a grupului farmaceutic Actavis, Compania Sindan - singurul producator român de medicamente oncologice, potrivit companiei, a ales ca partener de comunicare Tempo Advertising. Agentia condusa de Dragos Grigoriu a câstigat în luna decembrie licitatia organizata de Sindan.  Conform oficialilor Tempo, la concurs ai participat mai multe agentii importante de pe piata.

Potrivit agentiei de publicitate, serviciile furnizate de agentie sunt PR, media, BTL si creatie iar colaborarea între cele doua companii vizeaza atât comunicarea corporativa, cât si comunicarea de produs, pentru toate brand-urile aflate în portofoliul Sindan Actavis.

Tempo Advertising a câstigat SindanSindan (www.sindan.ro) a fost înfiintata în 1991, pe structura sectiei de cercetare si productie a Instititului Oncologic Bucuresti.

În martie 2006, Sindan a fost achizitionata de compania farmaceutica islandeza Actavis, unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali în dezvoltarea, productia si distributia de medicamente generice, potrivit companiei. Fondat în 1956, Grupul Actavis are 10.000 de angajati în 32 de tari ale lumii si se pozitioneaza printre primele 6 companii pe piata de farmaceutice generice, la nivel mondial.

AdPlayersFile

Înfiintata în 1996, Tempo Advertising este, potrivit companiei, cea mai mare agentie de publicitate independenta, 100% româneasca.

Agentia detine în portofoliu clienti printre care se numara: Autorom, Autoklass, Agricola Bacau, Argus, Atlas Corporation, Boom TV, Baneasa Investments, Best Foods, DANONE, European Food, Ficosota Syntez, Howard Johnson, Heidi, Franke Romania, Interamerican, Lukoil, Mira Telecom, New Kopel Six’t, Orangina, ORANGE Romania, PLUS Discount Romania, Realitatea TV, Romcanada, South Pacific, Royal Brinkers, Scandic Distilleries, Tuborg Romania, The Money Channel, Ziua.


PUBLICITATE: