S-a deschis singura expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale. Corporate Gifts Show, 9 - 12 octombrie, la Romexpo
Joi, 10 Octombrie 2019

 

Credit: Euroexpo / Corporate Gifts Show / facebook

AdPlayers. info

Corporate Gifts Show, singura expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale, s-a deschis la Romexpo. Intre 9 si 12 octombrie, organizatorii expozitiei ii asteapta in pavilionul B1 pe toti cei interesati sa descopere inovatii, tendinte si tehnologii de ultima generatie pentru industria promotionalelor.

Nu rata sansa sa experimentezi cele mai noi si creative gadgeturi si obiecte promotionale, la Corporate Gifts Show 2019. Branduri premium precum Adler, Falk & Ross, Slodkie Upominki, Fruit of the Loom, expun intre 9-12 octombrie, in pavilionul B1 de la Romexpo,  o gama larga de produse unice exclusive, special concepute pentru a raspunde nevoilor variate ale pietei.

Doar la Corporate Gifts Show 2019, ai sansa sa descoperi in premiera tehnologii de ultima generatie pentru comunicare vizuala, gadgeturi 3D personalizabile, promotionale eco-friendly, accesorii-gadget pentru obiecte smart, precum si multe alte surprize.

Spectacolul promotionalelor este organizat de Euroexpo Fairs, in paralel cu Print&Sign (targ de tipar digital pentru Europa de Sud Est) cu si Digital Signage Show (expozitie dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive), precum si cu o serie de evenimente conexe de exceptie cu speakeri de top: Conferinta Midocean dedicata tendintelor in advertising si industria promotionalelor, Conferinta Print Your Interior, Conferinta Printex, Conferinta Digital Signage si Intalnirea Asociatiei Tipografilor Transilvania.

De scarca acum invitatia online la Corporate Gifts Show 2019! Mai multe informatii despre eveniment gasesti pe www.giftsshow.ro.

Program vizitare Corporate Gifts Show:

9 – 11 octombrie 2019, intre orele 10:00 – 18:00

12 octombrie 2019, intre orele 10:00 – 16:00

Romexpo, Bucuresti, Pavilion B1

 


PUBLICITATE: