Romania absenta in finala New York Festivals World's Best Advertising Awards. Finalistii 2018.
Marti, 17 Aprilie 2018
 

Cu nume grele de agentii din 51 tari de pe harta publicitatii mondiale pe lista finalistilor, Romania nu este reprezentata de nicio lucrare sau agentie in finala competitiei care isi va anunta castigatorii pe 17 mai, la New York.

adplayers. Iulian Toma

New York Festivals World’s Best Advertising Awards si-a anuntat finalistii 2018 din intrari inscrise din 51 de tari din lume. Desi nume grele de agentii din tari importante pe harta publicitatii mondiale se regasesc pe lista finalistilor, Romania nu este reprezentata de nicio lucrare sau agentie in finala competitiei care isi va anunta castigatorii pe 17 mai, la New York.

Inscrierile la NYF World’s Best Advertising Awards se intrec in urmatoarele categorii de concurs: Activation & Engagement, Audio, Avant-Garde/Innovative, Branded Entertainment, Creative Marketing Effectiveness, Design, Digital, Direct & Collateral, Film, Film Craft, Integrated, Media, Mobile, Outdoor, Package & Product Design, Print, Public & Media Relations, Public Service Announcements, Sports, Student.

Lucrarile intrate in finala intrecerii au fost desemnate de catre Marele Juriu al festivalului NYF World’s Best Advertising Awards 2018. Alcatuit din peste 400 de Creative Directors, Executive Creative Directors sau worldwide Chief Creative Officers din 57 tari, Marele Juriu al festivalului de publicitate din cadrul NYF a ales finalistii in urma unor sesiuni de jurizare online si o sesiune de jurizare live colaterala.

Toti finalistii vor trece printr-un proces de jurizare live realizat de Juriul Executiv 2018 al festivalului care va avea loc la New York intre 19 si 23 Aprilie a.c. castigatorii vor fi anuntati Live in cadrul The New York Show  2018, care va avea loc pe data de 17 Mai, care se va desfasura tot la New York, la Lincoln Center’s Frederick P. Rose Hall de pe Broadway.

Lista Finalistilor New York Festivals World’s Best Advertising Awards 2018.

Mai mult in Festival


PUBLICITATE: