Promotie UniCredit Romania pentru creditele ipotecare si imobiliare
Luni, 01 August 2005

( AdPlayers.ro ) Banca UniCredit Romania a redus dobanzile pentru creditele ipotecare si imobiliare destinate persoanelor fizice si a marit pana la 25 de ani perioada de rambursare a acestor credite, se arata intr-un comunicat remis astazi de catre banca. 

In cadrul unei promotii care va dura pana la data de 15 septembrie 2005, prin intermediul bancii UniCredit Romania persoanele fizice au posibilitatea de a achizitiona proprietati imobiliare (apartamente, case si terenurile aferente) atat in lei, cat si in valuta (euro sau dolari) cu dobanzi reduse. Rata dobanzii pentru creditele ipotecare si imobiliare de la UniCredit este variabila si a fost redusa la 8% pentru creditele in valuta (euro sau dolari) si la 13% pentru cele in lei. Valoarea creditului variaza intre 15.000 RON si 1 milion RON, respectiv 5.000 euro sau dolari si 250.000 euro sau dolari.

„In curand vom oferi clientilor nostri o solutie completa de finantare pentru nevoile imobiliare prin lansarea unui credit ipotecar si imobiliar pentru construirea, modernizarea, extinderea si terminarea de locuinte si case de vacanta”. a declarat Alina Pascu, Vicepresedinte si coordonator al Diviziei de Retail in cadrul bancii UniCredit Romania. 

Oficialul Unicredit Romania mai spune ca “UniCredit Romania isi va largi in continuare portofoliul de produse si servicii pentru persoanele fizice si isi va consolida oferta pentru companii”

UniCredit Romania accepta in prezent pentru stabilirea capacitatii de rambursare, o gama larga de surse de venituri (din salariu, din chirii, din dividende, venituri din profesii liberale si drepturi de autor, precum si alte venituri viitoare si permanente ce pot fi dovedite cu documente justificative). Plafonul creditului acordat de banca UniCredit se stabileste in functie de solicitarea clientului si de posibilitatile sale de rambursare pentru care se iau in considerare si cumularea veniturilor membrilor de familie ai clientului (sot/sotie).

Contributia proprie a solicitantului este de minimum 25% din valoarea imobilului achizitionat. Sistemul de garantare adoptat de banca UniCredit Romania include ipoteca pe imobilul finantat (in cazul creditului ipotecar), respectiv ipoteca pe un alt imobil (pentru creditului imobiliar).

Reprezentantii bancii sustin ca un avantaj competitiv important al creditelor ipotecare si imobiliare oferite de banca UniCredit este asigurarea de viata acordata gratuit clientului. Printre alte servicii, reprezentantii bancii mai vorbesc de propriul consultant bancar (“Personal Banker”) ce ofera asitenta clientilor pe tot parcursul procesului de acordare a creditului, precum si posibilitatea rambursarii anticipate.( Irina Toma ).


PUBLICITATE: