Mindscape Studio iese din nou in strada cu un video mapping interactiv. Energy of Bucharest.
Marti, 18 Aprilie 2017


Proiectul se desfasoara intre 20 si 23 aprilie la Spotlight Bucharest International Light Festival

adplayers.info

Mindscape Studio, studio multimedia specializat in solutii tehnologice creative: video mapping, design vizual pentru evenimente, instalatii interactive si spatii performative, va fi prezent pentru a doua oara la SPOTLIGHT – Bucharest International Light Festival. Proiectul se va desfasura intre 20 si 23 aprilie si va prezenta public o lucrare realizata special pentru acest eveniment: video mapping-ul interactiv Energy of Bucharest.

Prin intermediul lucrarilor sale, Mindscape Studio exploreaza, potrivit comopaniei, felul in care se formeaza comunitatile spontane si masura in care un spatiu experimental poate incuraja anumite tipuri de interactiuni interumane. Aceste schimburi si interactiuni dintre oameni genereaza fluxuri de idei noi, experiente si de ce nu, de energii.

Astfel a luat nastere si cea mai noua lucrare, Energy of Bucharest, care ilustreaza interdependenta umana, sub forma unor animatii bazate pe miscarea si apropierea dintre persoane. Stand impreuna, oamenii pot descoperi elementele fatadei si construi noi posibilitati.

Fiind parte din echipa care a creat Legenda lui Bucur, video mapping-ul castigator al Premiului Publicului din cadrul iMapp Bucharest 2015 si We Are Them, lucrare care a reprezentat Romania la iMapp Bucharest in 2016, Mindscape Studio se numara printre putinii creatori romani care imbina tehnologia cu arta pentru a crea adevarate opere multimedia ale actualitatii, participand la festivaluri de profil si transformand in realitate proiecte experimentale ale agentiilor de publicitate.

Mai mult in Eveniment

 


PUBLICITATE: