Mediafax va transmite pe 20 ianuarie juramantul lui Obama
Vineri, 16 Ianuarie 2009
 

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Mediafax va difuza reportaje si stiri de la ceremonia de investitura a lui Barack Obama, transmise de corespondentul sau in Statele Unite ale Americii, Ilie Fugaru, acreditat la eveniment, se arata intr-o informare a agentiei de stiri.

Potrivit sursei, corespondentul Mediafax va fi prezent, pe 20 ianuarie, la depunerea juramantului la Capitoliu de catre presedintele american ales si va transmite materiale de tip focus despre ceremonia prin care Barack Obama va fi investit ca cel de-al 44-lea presedinte al SUA. De asemenea, corespondentul Mediafax va participa la festivitatile din 18 ianuarie de la Lincoln Memorial, Washington, ce preced ceremonia de investitura.

Ceremonia prin care Barack Obama va prelua oficial functia de presedinte al Statelor Unite pe 20 ianuarie va atrage, conform estimarilor, prezenta a aproximativ doua milioane de persoane. Depunerea juramantului va fi urmata de o defilare pe Pennsylvania Avenue. Cele 5.000 de bilete puse in vanzare pentru aceasta parada au fost vandute in mai putin de un minut. 

PUBLICITATE: