McCann: "singura agentie româneasca premiata" la Meribel (Polonia)
Marti, 20 Martie 2007
(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Campania radio cu spoturile “Churchill” si “Marilyn”pentru Maggi semnata de McCann Erickson România a fost premiata cu ‘Radio Cristal’ în competitia ‘Central Europe Cristal’, anunta reprezentantii McCann.

Potrivit oficialilor agentiei de publicitate, „McCann Erickson România este singura agentie româneasca premiata la festivalul de publicitate Meribel, în competitia ‘Central Europe Cristal’”. Anuntul McCann vine la putin timp dupa ce, oficialii GAV | Scholz&Friends anuntau în cursul zilei de ieri ca au câstigat o mentiune pentru spotul Tv Fabrikultura, din campania Sbiu – Capitala  Culturala Europeana 2007.

Printre finalistele în aceasta categorie s-au mai regasit, conform reprezentantilor McCann, înca trei lucrari semnate de McCann, în alte trei sectiuni ale concursului, respectiv: printurile “Mount Rushmore” si “Jane” (pentru Maggi) în categoria ‘Food’, si spotul “Teava” (pentru MTV) în categoriile ‘Film’ si ‘Media’.

McCann: singura agentie româneasca premiata la Meribel (Polonia) Adrian Botan, Creative Director CEE McCann Erickson a declarat: “A fost o competitie foarte dura. Zic asta pentru ca în juriu au fost alaturi de oameni de creatie, si oameni de client service sau clienti. Deciziile s-au luat prin vot secret si orice interferenta a fost exclusa. Rezultatele au fost surprinzatoare, ne asteptam sa luam mai mult din atâtea nominalizari; dar asta face farmecul oricarui festival si noi ne bucuram pentru orice premiu primit.”

AdPlayersFile

‘Central Europe Cristal’ este o competitie în cadrul Festivalului de Publicitate de la Meribel (Polonia). Competitia îsi propune sa premieze excelenta în creativitate în zona Europei Centrale. Printre tarile participante se numara Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Polonia, Rusia, Slovacia, si Ucraina.

McCann: singura agentie româneasca premiata la Meribel (Polonia)


PUBLICITATE: