“Managementul crizei” II, in criza de locuri
Joi, 18 Octombrie 2007

(Adplayers.ro, Irina Toma)

„Managementul crizei” este un training specializat de o zi dedicat specialistilor in relatii publice, practicienilor in marketing si comunicare precum si directorilor de comunicare sau corporate affairs ai companiilor romanesti si multinationale.

Sustinut de AdPlayers, evenimentul este organizat de Evensys in parteneriat cu compania de PR Nicola Porter Novelli, agentie membra The Group si afiliata la agentia internationala Porter Novelli. A doua editie si se va desfasura la hotel JW Marriott din Bucuresti, e 7 noiembrie.

Consacrat problemelor cu care se confrunta practicienii din domeniul comunicarii, seminarul „Managementul crizei” a ajuns la a doua editie, prima fiind organizata pe data de 19 septembrie 2007.

Interesul foarte mare pentru temele abordate in cadrul seminarului a facut ca din totalul de 30 de locuri disponibile pentru editia din 7 noiembrie, mai mult de jumatate sa fie  deja ocupate cu aproape doua luni inainte, in acest moment ramanand deschise spre inregistrare doar 10 locuri.

Trainingul va pune in discutie teme de actualitate pentru industria comunicarii, iar participantii vor avea ocazia sa lucreze pe studii de caz si analize aflate in proprietatea exclusiva a agentiei Nicola Porter Novelli. Pe langa toate acestea, seminarul va oferi un cadru de discutii cu un profund caracter aplicat, cei inscrisi aflandu-se de asemenea in situatia de a simula gestionarea unei crize in conditii cat mai apropiate de realitate.

Mai mult pe www.prforum.ro/crisismanagement.


PUBLICITATE: