Itsy Bitsy de Ziua Copilului in familie cu peste 10 ore de distractie in Parcul Al.Ioan Cuza (fost I.O.R.)
Vineri, 19 Mai 2017

Itsy Bitsy celebreaza Ziua Copilului in familie cu peste 10 ore de distractie in aer liber in Parcul Al.Ioan Cuza (fost I.O.R.) 

Evenimentul Itsy Bitsy este realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti si sustinut de AMS Rent A Car, Baby Dove, BCR, Caroli, Cris-Tim, Danonino, Fulga, Himalaya, Lego, Napoca, Play Park, Secom, Telekom.

adplayers.info

Pentru prima oara de cand Ziua Copilului a devenit zi libera nationala, Itsy Bitsy  celebreaza Ziua Copilului in familie cu peste 10 ore de distractie in aer liber.

„Ziua de 1 Iunie are o semnificatie speciala pentru noi, cei din echipa Itsy Bitsy. De peste 11 ani facem din ziua copilului cea mai mare sarbatoare din an, in care ne amintim sa fim copii si noi, parintii. Incepand din acest an, putem fi impreuna cu totii, pentru ca am reusit sa transformam ziua copilului in ziua copilului impreuna cu parintii! Va asteptam pe toti in parc, sa petrecem impreuna!”  Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy FM.

Potrivit organizatorilor, evenimentul Itsy Bitsy este realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti si sustinut de AMS Rent A Car, Baby Dove, BCR, Caroli, Cris-Tim, Danonino, Fulga, Himalaya, Lego, Napoca, Play Park, Secom, Telekom.

Programul

De la 10:00 dimineata, Parcul Al.Ioan Cuza (fost I.O.R.) se va transforma intr-un urias loc de distractie, in care fiecare familie va putea alege activitatile preferate, caci sunt pregatite surprize in zonele: Itsy Bitsy Show, Itsy Bitsy Joaca, Itsy Bitsy Creativ, Itsy Bitsy Sport, Itsy Bitsy Bebe, Itsy Bitsy Foto si Itsy Bitsy VIP de la Foisorul de Lemn. Copiii si parintii se vor implica in activitati pe alei, vor intra in direct la radio, in transmisiunile live de dimineata, chiar de pe scena Itsy Bitsy Show.

Pe scena Itsy Bitsy Show vor urca eroii preferati ai copiilor: Itsy, Bitsy, SuperZapa si Profesorul de Joaca Leon Magdan. Alaturi de ei vor veni artisti ca Virgil Iantu, Marius Moga, actorul Marian Ralea, Gabriel Cotabita, Magicianul Bogdan Muntean si chiar Maia Malancus, castigatoarea de la Vocea Romaniei Junior. Vor canta si vor dansa copii din cluburile: DeMogaCamp & Contrapunct, Grupul Miniton, Corul Liliput, Corul de Copii Radio, Scoala de Joaca, Trouble Crew si Mini Trouble, STEYsha School of Irish Dance, Clubul Davidans, Asociatia pentru formare. Gazda serii va fi realizatoarea radio Ruxandra Rusan.

La Zona Itsy Bitsy VIP, care va fi in Foisorul de lemn, parintii vor putea fi prezenti la lansarea cartii “Copiii stiu... emotiile sunt bune”, prima carte semnata de Virgil Iantu. Vor putea afla de la actrita si realizatoarea radio Tily Niculae, retete creative pentru copii, din proaspat lansata carte “Retete sofisticate”.   

Tot la Zona Itsy Bitsy VIP, mamicile vor invata de la realizatoarea TV Florentina Opris, cum pot face sport impreuna cu cei mici, pentru a-si recapata silueta dupa sarcina. Vedeta Roxana Iliescu, le va povesti apoi mamicilor cum pot sa isi pastreze feminitatea si in rolul de mama. Iar actritele Ioana Ginghina si Raluca Guslicov le vor arata parintilor si copiilor idei de joaca inspirate din teatru.

Pentru ca parintii au sustinere de ani buni si din partea mamelor blogger, acestia au sansa de a-si intalni blogger-ul preferat la Foisorul de lemn. Distractia in familie imbraca cele mai diverse forme si mamele blogger, alaturi de copiii lor, au ales sa arate publicului prezent cele mai diverse activitati, ca inspiratie pentru timp de calitate parinte-copil. Vor fi prezente: Ana Nicolescu, Florina Badea, Miruna Ioani, Carmen Radu, Mihaela Damaceanu, Amina Tomescu, Anca Gheorghe, Cristina Otel, Dina Bento, Lucia Radu Simota, Bianca Timsa Stoicescu, Ana Maria Mitrus, Ioana Marinescu, Gabriela Maalouf, Alina Elena Golaes si trainerul Otilia Mantelers.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite pe www.itsybitsy.ro si pe pagina de facebook a evenimentului.

Mai mult in Media, Radio, Eveniment


PUBLICITATE: