IAA Romania si UAPR au dat start inscrierilor in Romanian Effie Awards 2019
Miercuri, 27 Februarie 2019

 

Credit: Romanian Effie Awards 2019

Joi, 28 februarie, cu incepere de la ora 10:00, va avea loc si seminarul de introducere in noua editie: „Welcome to #EffieThinking”, cu prezentarea noutatilor editiei, dar si studii de caz si exercitii practice cu invitati din industrie.

adplayers. info

IAA Romania si UAPR au deschis perioada de inscrieri pentru cea de-a XVI-a editie a Romanian Effie Awards. Inscrierile in competitia Effie 2019 se vor putea face pana in data de 25 aprilie 2019, cu trei deadlineuri diferite: early bird deadline, on time deadline si last chance deadline.

Comitetul de Organizare Effie 2019 este format din: Victor Stroe – President Romanian Effie Awards Committee 2019 & Head of Strategy and Associate Director, Leo Burnett, Alina Golopenta – Marketing Director, Kaufland Romania, Eleodor Ghenoiu – Head of Advertising and Brand Activation Enel, Hortensia Nastase – Vice President, Mullen Lowe Romania, Irina Pencea – Managing Partner, Jazz Communications, Laura Barbu – Director Brand and Marketing Communication, Vodafone, Mihai Trandafir - Managing Director Universal McCann, Nicoleta Mihailescu – Marketing Category Manager – Baby Care South East Europe, Procter & Gamble, Raluca Kovacs – Head of Strategic Planning, Publicis Romania, Raluca Mihalcea – Senior Brand Manager, Rompetrol si Razvan Mircea – Marketing Director, Strauss Balkans.

Ca in fiecare an, pentru a reprezenta cat mai fidel schimbarile din piata, industriille cele mai active si trendurile actuale, Comitetul de Organizare Effie 2019 a introdus noi categorii si a rafinat o parte dintre definitiile categoriilor deja existente. Astfel, competitia Romanian Effie Awards 2019 este acum structurata in 16 categorii de baza, reprezentand diferite zone de piata si 17 categorii speciale. Ȋn partea de industry categories intra „Energy”, dedicata furnizorilor de energie electrica, gaz si combustibil, iar grupa de categorii speciale se completeaza cu „Use of Influencers”.

„Viziunea Effie de anul acesta are doua prioritati: adaptarea festivalului la realitatile comunicarii de azi si  promovarea #EffieThinking” spune Head of Strategy and Associate Director, Leo Burnett Romania. „Ȋntr-o perioada in care industria de comunicare este in plina transformare, Effie trebuie sa fie relevant in contextul evolutiilor care au loc. Prin urmare, Effie va avea categorii cat mai reprezentative pentru ce se intampla astazi si un juriu cat mai bine aliniat la rigorile internationale ale acestui festival.

„Ȋn acelasi timp, Effie trebuie sa ofere modele eficiente de abordare ale comunicarii la care marcom-ul sa se poata raporta in aceasta perioada de transformare.” a adaugat presedintele Comitetului de Organizare Effie 2019. „Effie inseamna fundamental un anumit fel de a gandi, care coreleaza elementele de baza ale unei campanii de comunicare (context, challenge, obiective, strategie, creatie si rezultate). Prin urmare, promovarea #EffieThinking, adica promovarea modelelor de comunicare ce stau in spatele unor campanii eficiente, este una din prioritatile comitetului din acest an.”

Joi, 28 februarie, cu incepere de la ora 10:00, va avea loc si seminarul de introducere in noua editie: „Welcome to #EffieThinking”, cu prezentarea noutatilor editiei, dar si studii de caz si exercitii practice cu invitati din industrie. Participarea este libera, conditionata de o confirmare in prealabil pe adresa teodora.calin@institute.ro.  Evenimentul are loc la sediul IAA Romania (Calea Victoriei nr. 126).

Agentiile si companiile pot inscrie in competitie lucrari derulate in perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2018, respectiv 1 ianuarie 2016 – 31 decembrie 2018 pentru Sustained Success, care premiaza eforturile sustinute ale brandurilor pe cel putin trei ani. Entry Kit-ul si toate informatiile legate de inscriere se gasesc pe site-ul competitiei: www.effie.ro.

Calendarul de inscrieri Effie Awards Romania 2019:

Early Bird Deadline: 21 februarie – 12 martie

On Time Deadline: 13 martie – 2 aprilie

Last Chance Deadline: 3 aprilie – 25 aprilie

EFFIE Awards este un festival international sub licenta EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat in 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marca al industriei de marketing si comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA Romania), in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si implementat de The Institute.

 


PUBLICITATE: