IAA Romania organizeaza a doua editie a “Premiilor de Execelenta IAA"
IAA
Marti, 27 Ianuarie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

IAA Romania demareaza cea de-a doua editie a „Premiilor de excelenta IAA”, eveniment menit sa aduca recunoastere si apreciere oamenilor din marketing si comunicare, pentru prestatia profesionala de care au dat dovada, contribuind semnificativ la cresterea standardelor in industrie.

“Premiul de excelenta” poate fi primit de orice persoana indiferent de vechime, pozitie sau companie care prin actiunile, atitudinea sau initiativele sale a creat un standard sau reprezinta un exemplu relevant profesional si etic pentru intreaga industrie de marcomm.

Nominalizarile pot fi facute de catre orice membru IAA Romania, in perioada 1-15 Februarie 2009, prin complentarea unui formular disponibil pe site-ul www.iaa.ro. In baza nominalizarilor primite de la membri, Comitetul Director IAA Romania analizeaza si decide oportunitatea acordarii unui Premiu de Excelenta IAA pentru fiecare persoana/ nominalizare in parte.

Premiile de Excelenta IAA vor fi acordate in data de 18 Februarie 2009, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Bucuresti, la Fratelli Lounge, incepand cu orele 20,00. Tot in cadrul aceluiasi eveniment, va avea loc si aniversarea celor 15 ani de la fondarea IAA Romania, aniversare la care Senatul IAA va acorda distinctii speciale celor care au contribuit major la dezvoltarea organizatiei.

Prima editie a Premiilor de Execelenta IAA a fost organizata in urma cu aproape un an, pe 25 martie 2008, editie la care 14 profesionisti romani au fost premiati pentru meritele lor.


PUBLICITATE: