Festivalul international de comunicare White Square de la Minsk anunta juriul 2020
Joi, 05 Martie 2020

 

Credit: adfest.by

Competitia va fi jurizata in fiecare categorie de catre sase specialisti recunoscuti in industria de marketing si comunicare, iar rezultatele sunt promovate in peste 30 de tari din intreaga lume. Festivalul de comunicare White Square 2020 va avea loc intre 15 si 17 aprilie la Minsk, iar gala de premiere va avea loc in data de 17 aprilie 2020.

AdPlayers. info

Festivalul international de comunicare White Square din Belorusia anunta juriul 2020. Inclusa in AdForum Business Creative Report, competitia de advertising de la Minsk cheama deopotriva companii locale si internationale din 30 de tari ale lumii pentru a impartasi solutii creative in comunicare.

Adresat atat agentiilor cat si specialistilor in design si digital, festivalul si-a deschis portile online pe platforma digitala a festivalului adfest.by in sapte categorii de concurs: Creative, Branding, Marketing, Digital, Creative Effectiveness, Media, Change for Good.


Printre cei care vor juriza festivalul de la Minsk se numara si trei specialisti din Romania: Ioana Zamfir (MRM//McCann Romania) - Digital, Teodora Migdalovici (LoveAndLobby) - Change for Good si Nicoleta Padure (Media Concept Store) - Media.

Intrarile vor fi jurizate in fiecare categorie de catre sase specialisti recunoscuti in industria de marketing si comunicare, iar rezultatele sunt promovate in peste 30 de tari din intreaga lume. Festivalul de comunicare White Square 2020 va avea loc intre 15 si 17 aprilie la Minsk, iar gala de premiere va avea loc in data de 17 aprilie 2020.

Mai multe detalii pe platforma digitala a festivalului: adfest.by

Mai mult in Festival


PUBLICITATE: