Carrefour Romania participa la Forumului Traditiilor Creative de la Muzeul Taranului
Vineri, 08 Septembrie 2017

Carrefour Romania participa la Forumului Traditiilor Creative de la Muzeul Taranului. Credit. Carrefour PR

Desfasurat in perioada 6-10 septembrie, la Muzeul National al Taranului Roman, evenimentul isi propune sa aduca in acelasi loc mestesugari, mesteri populari, mici intreprinzatori si entitati care au o abordare creativa a mostenirilor culturale si care, impreuna, pot valorifica si revitaliza meseriile traditionale romanesti.

adplayers.info

Carrefour Romania participa la prima editie a Forumului Traditiilor Creative, anunta reprezentantii lantului de magazine. Desfasurat in perioada 6-10 septembrie, la Muzeul National al Taranului Roman, evenimentul isi propune sa aduca in acelasi loc mestesugari, mesteri populari, mici intreprinzatori si entitati care au o abordare creativa a mostenirilor culturale si care, impreuna, pot valorifica si revitaliza meseriile traditionale romanesti.

In cadrul acestui targ, Carrefour Romania va participa cu proiectul Cooperativa Agricola Carrefour Varasti, prin care isi propune sa exemplifice modul in care produsele auntentice romanesti, fie ele legume, pot ajunge mai repede si mai usor din pamant pe rafturile marilor magazine si, ulterior, in cosul clientului dornic de gusturile legumelor de odinioara.

Vineri, 8 septembrie, participantii la eveniment se pot bucura de degustari cu produse proaspete de la Cooperativa Agricola Carrefour Varasti si vor putea lua parte la o interventie a unui reprezentant Carrefour in cadrul Mesei Rotunde care va dezbate oportunitati de finantare si piete de desfacere, incepand cu ora 18:00, la Muzeul National al Țaranului Roman.

“Ne bucuram sa luam parte la acest eveniment care promoveaza traditiilor ca sursa de inspiratie care vine din trecut, dar si ca resursa culturala si economica orientata spre viitor. Astfel, Forumul Traditiilor Creative este un eveniment care ne permite sa ducem mai departe traditia de zeci de ani a familiilor din zona Varasti – aceea de a cultiva, ingriji si recolta cu pricepere si daruire legume cu gust autentic romanesc, spune Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dimanica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.  

Forumul Traditiilor Creative, sustinut de Carrefour si Cooperativa Agricola Carrefour Varasti, este un spatiu deschis, o platforma pentru intelegerea si transferul de cunostinte in domeniul traditiilor creative, care valorifica specificul local sau revitalizeaza meserii traditionale.

Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: