Ambasador de brand in primul turneu national. Dupa Londra, Delia indulceste Romania cu Acadelia
Miercuri, 30 Ianuarie 2019

 

Credit: Global Records / Fabrica de PR

Dupa succesul pe care l-a avut la Bucuresti si la Londra, Delia se pregateste sa indulceasca si locuitorii altor orase ale Romaniei cu Acadelia

adplayers.info

Ambasador de brand in primul turneu national. „Acadelia”, cel mai nou show al Deliei, va putea fi experimentat in primavara acestui an in cadrul primului turneu national din cariera artistei, care va avea loc in 10 orase din tara, anunta responsabilii de relatii publice ai artistei.

Potrivit informarii, dupa succesul pe care l-a avut in Bucuresti si in Londra cu acest spectacol, Delia se pregateste sa indulceasca si locuitorii altor orase ale Romaniei. Cele trei zile ale show-ului „Acadelia” au fost sold out si nu mai putin de 12.000 de oameni au fost prezenti la Sala Palatului pentru a vedea un spectacol complex.

Seria de concerte va debuta la Timisoara, de Dragobete (24 februarie, Sala Constantin Jude), si va continua cu orasele Craiova (1 martie, Sala Polivalenta), Galati (8 martie, Sala Sporturilor), Buzau (9 martie, Sala Sporturilor), Bacau (15 martie, Teatrul de vara) si Piatra Neamt (16 martie, Sala Polivalenta). Biletele pentru toate show-urile vor fi disponibile exclusiv pe http://bilete.deliaofficial.ro/.

100 de oameni din echipa Deliei, responsabili atat de partea tehnica a concertului, cat si de cea artistica se vor asigura ca fanii artistei traiesc un show de referinta, facut la standarde internationale.

Toate momentele importante de la Sala Palatului se regasesc si in desfasuratorul turneului national, iar dansatorii, costumele, machiajele spectaculoase, proiectiile video, aparatele laser, show-ul de lumini, efectele speciale de scena si momentele de iluzionism sunt detaliile-cheie pe care mizeaza Delia pentru a le arata inca o data fanilor ei ca si la noi in tara pot fi organizate spectacole la un nivel atat de inalt. Practic, show-ul de la Sala Palatului va fi transpus in fiecare locatie in care va concerta artista, iar fanii ei vor avea astfel sansa unica de a fi parte dintr-un spectacol pe care organzatorii il promit grandios.

Mai mult in Influencers, Amasadori de brand, Entertainment


PUBLICITATE: