ARMAD ii aduce pe Andy Owen si Drayton Bird la RoDirect 2008
Miercuri, 16 Aprilie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

RoDirect 2008 a dat start inscrierilor in cea de-a treia editie a conferintei internationale de marketing direct organizat de Asociatia Romana de Marketing Direct (ARMAD). Aflat la a treia editie, evenimentul organizat in parteneriat cu AdPlayers va avea loc in perioada 15 - 16 mai, iar tema principala este „Eficienta sau Creativitate in marketing direct”. 

  

Potrivit reprezentantilor RoDirect, conferinta din acest an va reuni experti internationali in marketing direct printre care se numara  Andy Owen (foto sus) - specialist in marketing direct cu o experienta de peste 25 de ani la cel mai inalt nivel in copywriting si comunicarea directa cu consumatorul sau Drayton Bird (foto jos) - o legenda vie a marketingului direct care, alaturi de nume ca Philip Kotler, Tom Peters sau Theodore Levitt, a avut o contributie majora la formarea marketing-ului.

 

Lista celor care vor tine conferintele RoDirect este intregita si de manageri ai unor companii de prima mana pe piata europeana cum sunt Laurent Boucherat si Dominiques Villeneuve - reprezentanti ai La Poste Group -International Development Division, care vor prezenta viziunea La Poste cu privire la perspectivele de dezvoltare a pietei de marketing direct in Romania, si Martin Weseloh - Managing Director Sales & Marketing al Austrian Post, care va vorbi despre portofoliul de servicii internationale al institutiei pe care o conduce.

  

La microfoanele RoDirect din acest an, mai sunt asteptati deasemenea specialistii locali in marketing direct care vor oferi o serie de raspunsuri legate de evolutia si tendintele in activitatea de marketing direct in Romania prin comparatie cu alte state: Serban Goran - Presedintele ARMAD, Monica Stroilescu -Xerox Romania, Marian Seitan - Hit Mail, Ioan Coaca - Open Public Services vor aduce o perspectiva locala asupra temelor de pe agenda evenimentului.

  

Pretul unui in sala la conferintele RoDirect 2008 este cuprins intre 230 si 250 EUR pentru invitatii la editiile 2006 - 2007, sau membrii ARMAD, respectiv de 275 – 295 EUR pentru alte categorii de participanti. Mai multe informatii despre vorbitori, temele propuse spre abordare si alte noutati legate de conferinta RoDirect 2008 pot fi consultate pe site-ul evenimentului : www.rodirect.ro .

 


PUBLICITATE: