A treia editie a turneului de hochei Allianz-Tiriac International Trophy si premii de 7.000 de euro pentru echipele de copii, in weekendul 23-24 martie la Patinoarul Allianz-Tiriac Arena
Joi, 21 Martie 2024

„Asa cum au aratat editiile anterioare, competitia internationala, care se desfasoara an de an la Allianz-Tiriac Arena, este extrem de asteptata de toti acesti tineri ambitiosi carora le dam sansa sa evolueze intr-o competitie de valoare pentru cariera lor sportiva”, a spus Ion Tiriac.

AdPlayers. info

In weekendul 23-24 martie 2024, Patinoarul Allianz-Tiriac Arena din Otopeni gazduieste cea de-a treia editie a turneului de hochei pentru copii, Allianz-Tiriac International Trophy, dedicat categoriilor U11-U15.

Organizata pentru al treilea an consecutiv de Fundatia Tiriac, in parteneriat cu Allianz-Tiriac, reprezentantul in Romania al celui mai valoros brand de asigurari din lume, competitia internationala va aduce in lumina talentul si pasiunea pentru hochei a tinerilor sportivi care vor evolua pe parcursul celor doua zile competitionale, pe gheata patinoarului din Otopeni.

„Este important sa promovam hocheiul romanesc la nivel international, iar acest trofeu, pe care il organizam deja pentru al treilea an, este un bun prilej pentru ca tinerii nostri hocheisti sa demonstreze ce pot. Pentru a readuce Romania in randul statelor cu traditie in hochei, trebuie sa descoperim si sa sustinem noi talente, lucru pe care noi l-am facut in mod constant in ultimii ani. Asa cum au aratat editiile anterioare, competitia internationala, care se desfasoara an de an la Allianz-Tiriac Arena, este extrem de asteptata de toti acesti tineri ambitiosi carora le dam sansa sa evolueze intr-o competitie de valoare pentru cariera lor sportiva”, a spus Ion Tiriac.

„Privind spre viitorul hocheiului romanesc, este esential sa ne concentram eforturile si resursele in promovarea si dezvoltarea tinerelor talente. Tinerii au nevoie de sustinere si incurajare sa isi depaseasca limitele, dar si de sansa de a atinge excelenta in acest sport. Doar prin eforturi colective putem asigura progresul hocheiului de performanta in Romania, tocmai de aceea, ne bucuram sa putem contribui la indeplinirea visului de a vedea Romania alaturi de tarile cu traditie in acest domeniu sportiv”, a completat Virgil Soncutean, CEO Allianz-Tiriac.

Numar record de sportivi

Potrivit organizatorilor, aceasta editie se anunta a fi una speciala, cu participarea a 24 de echipe din categoriile U11, U13 si U15. Pe durata celor doua zile competitionale, peste 400 de tineri sportivi din Italia, Polonia, Bulgaria si Romania vor intra pe gheata si se vor lupta pentru trofeul editiei de anul acesta a turneului international de hochei pentru copii, organizat in tara noastra.

Echipele de hochei participante la turneul Allianz-Tiriac International Trophy, editia 2024:

•             Categoria U 11: NSA Sofia, Slavia Sofia, UKS KTH Krynica-Zdrój, ACS Zona Ciucul de Jos – Alcsik Sportklub, ACSH Gheorgheni, Hochei Club Luptatorii Ditrau, Dunarea Galati, Corona Brasov, Olimpia Ploiesti, CSS Triumf Bucuresti, Allianz-Tiriac, Dedeman.

•             Categoria U 13: NSA Sofia, Slavia Sofia, Hockey Club Trento, ACS Zona Ciucul de Jos – Alcsik Sportklub, ACSH Gheorgheni, Dunarea Galati, Steaua Rangers/Viitorul Dobroiesti, Dedeman.

•             Categoria U 15: NSA Sofia, UKS KTH Krynica-Zdrój, ACSH Gheorgheni. Allianz-Tiriac.

Premiile puse in joc pentru aceasta editie sunt in valoare totala de 7.000 de euro si vor fi acordate astfel: 2.000 de euro pentru castigatoarea categoriei U11, 2.000 de euro pentru castigatoarea categoriei U13 si 3.000 de euro pentru echipa care se va clasa pe locul I la categoria U15.

Una dintre marile premiere ale acestei editii este participarea echipei din Polonia, UKS KTH Krynica-Zdrój, pentru prima data in cadrul turneului de hochei de mare anvergura organizat in Romania. De asemenea, Italia este reprezentata anul acesta de un nou club sportiv.

In afara de noile echipe care s-au alaturat in acest an, echipa din Bulgaria este prezenta si ea, participand la turneul de hochei pentru copii Allianz-Tiriac International Trophy, o traditie deja binecunoscuta pentru ei.

Cazarea, masa si logistica necesare desfasurarii turneului sunt asigurate de Fundatia Tiriac si Allianz-Tiriac.

Pe toata durata competitiei, publicul este invitat sa sustina participantii, avand acces gratuit in tribunele Patinoarului Allianz-Tiriac Arena, in limita locurilor disponibile.

Mai mult in Sport Marketing, Sponsorship


PUBLICITATE: