25 de sculptori la Zilele Atelierelor Deschise de Sculptura, Editia a-III-a, aprilie 2019, Bucuresti
Marti, 09 Aprilie 2019

Credit: Ateliere.net

Cu prilejul evenimentului Zilele Atelierelor Deschise de Sculptura de anul acesta, 25 de sculptori va asteapta la adresele atelierelor lor pe parcursul a doua weekenduri consecutive, 13-14 si 20-21 aprilie. Aceiasi sculptori isi vor reuni lucrarile, din 11 aprilie 2019, in expozitia Sculpturi din Atelierelor Deschise deschisa la Teatrul National I. L. Caragiale Bucuresti.

AdPlayers. info 

Cu prilejul evenimentului Zilele Atelierelor Deschise de Sculptura de anul acesta, 25 de sculptori va asteapta la adresele atelierelor lor pe parcursul a doua weekenduri consecutive, 13-14 si 20-21 aprilie. Aceiasi sculptori isi vor reuni lucrarile, din 11 aprilie 2019, in expozitia Sculpturi din Atelierelor Deschise deschisa la Teatrul National I. L. Caragiale Bucuresti.

Evenimentul Zilele Atelierelor Deschise de Sculptura, editia a 3-a, este organizat in cadrul Proiectului Cultural Contemporanii, de Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural Expo Arte, in colaborare cu Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala de Sculptura si sustinut de Domeniile Samburesti si Aqua Carpatica.

Expozitia Sculpturi din Atelierelor Deschise, 11 aprilie 2019

Ca un preambul al vizitelor la ateliere, joi 11 aprilie, la Teatrul National I.L. Caragiale Bucuresti, la orele 18:30 va avea loc deschiderea expozitiei Sculpturi din Ateliere Deschise. In cadrul expozitiei, ce pune accent pe diversitatea formelor de expresie,  vor fi prezentate 25 de lucrari de sculptura semnate de artistii ce isi vor deschide atelierul spre vizitare. Expozitia va putea fi vizitata in perioada 11–21 aprilie 2019, in orele de program ale Teatrului National I.L. Caragiale din Bucuresti (zilnic, intre orele 14.00 - 18.30, cu exceptia zilelor de luni). Accesul se face pe la intrarile spre Sala Media si Pictura, dinspre Hotel Intercontinental.

Vizite in ateliere de sculptura, intalniri memorabile, 13-14 si 20-21 aprilie 2019

Descoperiti spatiile de creatie in care isi desfasoara activitatea, cum sunt organizate, ce ustensile si materiale sunt folosite pentru realizarea sculpturilor si va delectati privirea cu sculpturi din lemn, bronz, marmura si alte materiale specifice! 

Accesul publicului este liber, programul de vizitare a atelierelor este sambata si duminica,  13-14 si 20-21 aprilie, in intervalul orar 12:00 – 20:00, iar adresele sculptorilor pe care ii veti putea cunoaste si cu care veti putea interactiona sunt disponibile la pagina de internet Ateliere.Net. Pentru a usura periplul prin oras, beneficiati de lista atelierelor deschise si optiunea de ghidare prin GPS catre adresele atelierelor descarcand gratuit Aplicatia pentru Smartphone ATELIERE, disponibila pe platformele: iOS si Android. 

Artistii expozanti ale caror ateliere personale pot fi vizitate sunt: Giani Iosif Amarandei, Catalin Badarau, Alin Carpen, Alexandru Cazanaru, Titi Ceara, Elena Gheorghe, Eugen Ilina, Ionel Istoc, Ioan Ladea, Jorge Mafu, Andrei Marina, Constantin Mirzea, Ioan Medrut, Bianca Mann, Laurentiu Mogosanu, Dan Munteanu, Dumitru Pasima, Cristian Pentelescu, Ana Zoe Pop, Mircea Roman, Elena Surdu Stanescu, Nicolae Stoica, Aurel Vlad, Marian Zidaru, Victoria Zidaru.

Informatii legate de vizite si grupuri organizate pot fi solicitate telefonic la (+40723) 825 800 sau prin email, la  info@ateliere.net. Evenimentul cultural-educativ este gratuit si adecvat pentru intreaga familie! Alte informatii despre ateliere si artisti pot fi gasite si pe pagina de internet Expoarte.Ro.

Proiectul Cultural Contemporanii, initiat si derulat de Asociatia Fauritori, isi propune valorizarea culturii romanesti actuale, prin favorizarea actului de creatie – abordat intr-o perspectiva unitara cu creatorul - prin organizarea si sustinerea de activitati cultural-educative.

Mai mult in Eveniment,


PUBLICITATE: