25 de premiere si peste 10.000 mp cu cele mai noi masini si solutii de ambalare la PackExpo
Marti, 13 Septembrie 2016



Masini si solutii pentru etichete la Pack Expo 2016.
sursa foto: pack-expo.ro 

Prezentate pe o suprafata de peste 10.000 metri patrati, peste 150 de companii din industria de packaging din Europa si Asia vor aduce la Bucuresti in perioada 27-30 septembrie la Romexpo cele mai noi masini si solutii de ambalare

adplayers. Iulian Toma

Peste 10.000 metri patrati si 150 de expozanti din Romania si strainatate vin cu cele mai noi tehnologii si masini de ambalare la PackExpo 2016, au firmat pentru adplayers reprezentantii de comunicare ai celui mai important eveniment de profil din Europa de Sud-Est.

Prezentate pe o suprafata de peste 10.000 metri patrati, 150 de companii din industria de packaging din Europa si Asia vor aduce la targul de la Bucuresti in ultima saptamana a lunii septembrie cele mai noi tehnologii si masini de ambalare. Targul de ambalaje Pack Expo 2016 va avea loc in perioada 27-30 septembrie in Pavilionul Central de la Romexpo.

Expozitia internationala reuneste cele mai importante companii din domeniu, 25 de companii din 11 tari - reprezentand 18% dintre participanti,  vin in premiera in contact cu piata din Romania, au mai afrimat pentru adplayers organizatorii. Evenimentul de la Bucuresti aduce masini si solutii de ambalaje de ultima ora din Franta, Italia, Austria, Liban, Polonia, Republica Ceha, Ungaria, Turcia, Bulgaria, Ucraina si Republica Moldova.

Potrivit organizatorilor, 65 de companii producatoare de ambalaje si etichete promit cele mai noi tehnologii si echipamente pentru productie de ambalaje, de la linii de ambalare, masini pentru umplere, dozare si ambalare, pana la echipamente pentru etichetare si marcare. De la solutii de paletizare, la materii prime si consumabile pentru industria de ambalaje, etichete, ambalaje, reciclare, solutii software si design de ambalaj.

Peste 100 de echipamente vor fi in functiune pe toata perioada evenimentului si vor oferi un adevarat spectacol tehnologic. Tot cu ocazia PACK EXPO se va desfasura si primul concurs de ambalaje si etcihete din Romania – Romanian Packaging Awards 2016, precum si conferinta „Reducem risipa alimentara. Pretuim Hrana!” la care vor participa, in calitate de speakeri, reprezentanti ai Guvernului si ai Parlamentului, ai federatiilor patronale si din mediul de afaceri.

Mai mult despre targul de masini si solutii de ambalare precum si evenimentele din cadrul acestuia, pot fi gasite pe site-ul expozitiei - pack-expo.ro.


Masini si solutii pentru ambalaje la Pack Expo 2016. 
sursa foto: pack-expo.ro 

Mai mult in Targuri si Expozitii, Productie, 


PUBLICITATE: