10 Lideri pentru Liderasi. Itsy Bitsy FM a premiat liderii proiectelor de top pentru copii.
Joi, 31 Ianuarie 2019

 

Credit: Itsy Bitsy FM 

adplayers.info

Itsy Bitsy FM aduce recunoastere si sustinere liderilor care reusesc sa schimbe in bine viata copiilor. Oamenii Mari, care au stat in spatele celor mai apreciate 28 de proiecte caritabile, de tehnologie, sport, lectura, muzica, sanatate, programe pentru profesori, jurnalism, social media sau eco educatie au fost aplaudati la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi de comunitatea creata in jurul singurului radio pentru copii si parinti.

„Primele persoane care influenteaza viata unui copil sunt parintii sai, iar mai apoi sunt cei care il educa si modelele din societate. Cu cat acesti oameni sunt niste lideri de valoare, cu atat copiii vor avea sansa sa devina si ei la fel. Copiii, liderasii de azi (cum imi place sa le spun), au nevoie de un mediu propice dezvoltarii lor, ca lideri de maine.”, Nadia Tataru, cofondatoare si directoare Itsy Bitsy FM.



Trofeele si nominalizarile „Lideri pentru Liderasi” Itsy Bitsy FM:

Liderul anului 2018 in jurnalism in educatie: RALUCA PANTAZI, pentru proiectul “EduPedu.ro”. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii: Georgiana Ilie de la Scoala9 si Ana-Maria Predila de la Media10.

Liderul anului 2018 in social media: ROBERT DIACONEASA, pentru proiectul “Amintiri din Copilarie” - singurul vlog caritabil din Romania. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii: Ana Nicolescu (Digital Parents Talks) si Sofia Frunza (Modern Dad's Challenges).

Liderii anului 2018 in actiuni caritabile: CARMEN USCATU si OANA GHEORGHIU, pentru proiectele Asociatiei “Daruieste Viata”, "Bursa de fericire" si "Noi facem un spital". La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Ana Raluca Chisu (Asociatia KinetoBebe) si Mihalea Nabar (World Vision Romania).

Liderul anului 2018 in programe pentru profesori: CRISTINA GHEORGHE, pentru proiectul “SuperTeach” care cuprinde conferinte si workshop-uri “Mentalitate deschisa in educatie”. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Silvia Toth (AVE Romania) si Valentina Secara (Conferinta de Educatie Timpurie).

Liderul anului 2018 in educatie prin lectura: BIANCA MEREUTA, pentru comunitatea online „Ce le citim copiilor” si cea mai mare biblioteca privata pentru copii, din tara. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Amelia Gheorghita (Sotron, Festivalul Copilariei) si Iren Arsene (Festivalul Narativ).

Liderul anului 2018 in proiecte sportive: NADIA COMANECI, pentru toate actiunile demarate prin intermediul Fundatiei Nadia Comaneci. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Ion Tiriac si Victor Hanescu.

Liderul anului 2018 in educatie prin tehnologie: MARIUCA TALPES, pentru produsele marca Intuitext. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Bogdan Ionescu (Lexy), Mihaela si Valeriu Giurgiulescu (InfomediaPro).

Liderul anului 2018 in muzica pentru copii: DANA NALBARU, care prin compozitiile sale a reusit sa ajunga atat la inimile copiilor cat si la cele ale parintilor. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Eduard Petru Jighirgiu si Nathalie Luca.

Liderul anului 2018 in sanatate pentru copii: Dr. ANA CULCER, pentru o viata in slujba medicinei si ingrijirii copiilor. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii: Dr. Raluca Teleanu si Dr. Catalin Cirstoveanu.

Leadership in eco-educatie: KAUFLAND ROMANIA, pentru sustinerea proiectelor sociale ce vizeaza protectia mediului inconjurator, educatia ecologica si implicarea comunitatii in aceste directii.


A patra editie a Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi s-a desfasurat la castelul din inima capitalei - Le Chateau si a adunat peste 300 de personalitati din domeniul educatiei, cresterii si ingrijirii copiilor, precum si reprezentanti ai statului implicati in activitati pentru bunastarea copiilor. Ei si-au exprimat dorinta de a actiona impreuna mai departe, in toate aspectele ce tin de viata copiilor, pentru ca acestia sa se dezvolte armonios si sa devina liderii de maine.

Gala Itsy Bitsy a fost realizata cu sprijinul: Le Chateau – Castelul din inima Capitalei, SwitchMORN Coffee, Floria, Candy Brandy, Via Viticola, Cristina Nichitus - Photo Studio.

Mai mult in Eveniment, Media, Radio


PUBLICITATE: