Engie Romania a ales. Noua agentie de strategie si creatie este Cheil | Centrade
  Cheil | Centrade este noua agentie de consultanta strategica si creativa ENGIE Romania, in urma unui proces de selectie la care au participat mai multe agentii de top
COSR spre Tokyo 2020 cu Toyota
  Toyota Romania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) sarbatoresc un an de parteneriat si continua impreuna drumul spre Tokyo 2020, cu zece automobile Toyota Proace Verso cu o capacitate de 7+1 locuri.
LEROY MERLIN demareaza campania de reutilizare a brazilor de Craciun
  ,,Alaturi de aceasta initiativa, LEROY MERLIN sustine protejarea industriei lemnului din Romania prin actiuni de impadurire care au devenit o traditie pentru noi.” – a declarat Frederic Lamy, CEO LEROY MERLIN Romania. 
O lume fara frica. Campanie anti-cyberbullying creata de Kubis si Salvati Copiii
 ,,Ne dorim ca din ce in ce mai multi tineri sa realizeze ca nu e o rusine sa spui prin ce treci si sa apeleze cu incredere la programul sustinut de Salvati Copiii si Ora de Net – ctrl_AJUTOR. Acesta este un tool pus la dispozitie de psihologi specializati care te pot ajuta sa treci prin astfel de situatii"
HEINEKEN devine partener al UEFA EURO 2020 si reinnoieste sponsorizarea UEFA Champions League, pentru 2021-2024
  Hans Erik Tuijt, Global Sponsorship Director, HEINEKEN: ,, Acest parteneriat este unul care completeaza celelalte platforme unice pe care le avem la nivel global: Cupa Mondiala de Rugby, Formula 1 si James Bond.”
Peste 2.200 de aplicanti si peste 400.000 de euro oferiti de Bursele Telekom. Start la a-X-a editie
  Telekom Romania sustine performanta tinerilor in educatie. Peste 2.200 de aplicanti, peste 400.000 de euro oferiti prin burse lunare, 110 studenti beneficiari ai sprijinului financiar acordat de Telekom Romania, de la lansarea programului si pana in prezent;
Apple Pay prin OTP Bank Romania. Sistemul de plati ofera clientilor o varianta sigura si usoara de plata
  “Suntem mandri sa oferim serviciilor Apple Pay, incepand de astazi, clientilor nostri, oferindu-le astfel oportunitatea sa efectueze plati mobile rapide si sigure. Ne angajam sa oferim produse si servicii de ultima generatie, astfel incat introducerea Apple Pay este un pas natural in aceasta directie pentru OTP Bank Romania” Roxana Maria Hidan, Director General Adjunct al Diviziei Retail.
De Halloween, Frici de rontait, de la Cheil Centrade pentru Dr. Oetker
  De Halloween, Dr. Oetker alaturi de agentia  Centrade Cheil , a invitat copiii sa vorbeasca despre cele mai mari frici de care au auzit.
Arctic lanseaza campania Efectul Arctic printr-un parteneriat cu MagiCAMP
  Arctic lanseaza campania  Efectul  Arctic printr-un parteneriat cu MagiCAMP, asociatia care vine in ajutorul copiilor cu diagnostic oncologic din Romania,
	Live stream cu premiera mondiala a noii SKODA OCTAVIA
  Skoda a anuntat ca astazi, luni , 11 noiembrie 2019, va avea loc la Praga premiera mondiala a noii ŠKODA OCTAVIA. Cei care nu participa la eveniment, pot urmari premiera in live stream, timp de 30 de minute, incepand cu ora Romaniei 20:00 (19:00 CET).
 
PUBLICITATE:
« 4 5 6 7 8 »