Licitatie castigata si contract Mercedes - Benz la GAV. Impreuna de la infiintarea agentiei, in 2003.
Recentul contract GAV – Mercedes-Benz Romania (Divizia Vans) parafeaza totodata si una dintre cele mai indelungate colaborari intre o agentie independenta si steaua industriei auto. GAV lucreaza pentru Mercedes - Benz inca de la infiintarea agentiei din 2003. De 14 ani.
Catrinel (Menghia) Marlon devine imaginea Huawei in Romania
Potrivit agentiei  Romanian Artists Management care o reprezinta , alaturi de Catrinel Marlon, din campanie mai fac parte cantaretul Massimo Savic (Croatia), fotograful Manfred Baumann (Austria), prezentatoarea TV Doukissa Nomikou (Grecia), inotatoarea Katinka Hosszú (Ungaria) si fotbalistul Robert Lewandowski (Polonia).
Comisarul Catani al publicitatii italiene in licitatii cu Pitch Evaluator. EACA recomanda in toata Europa.
  Comisarul Catani in publicitatea italiana, asociatia locala a agentiilor  ASSOCOM,  a decis sa  evalueze licitatiile cu Pitch Evaluator, iar  Asociatia Europeana a Agentiilor de Comunicare ( EACA) recomanda aceste evaluari tuturor agentiilor din toata Europa.
Brandient: Noul logo al Echipei Nationalei de Fotbal este inspirat chiar de estetica stemei Romaniei, dupa modelul folosit de majoritatea echipelor nationale
Noul logo al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei este inspirat chiar de estetica stemei Romaniei — dupa modelul folosit de majoritatea echipelor nationale ale lumii, simbolizeaza unitatea regiunilor istorice ale tarii in jurul mingii de fotbal, spun autorii de la Brandient care au realizat noul logo al reprezentativei de fotbal  a Romaniei
Presedintia Romaniei la UE sub emblema Daciei. Studentii au fost preferati in locul profesionistilor.
Competitia pentru imaginea Presedintiei Romaniei la UE a fost lasata pe mana studentilor, profesionistii fiind probabil menajati pentru treburi mai grele sau pentru ca proiectul nu cere neaparat si vreo calificare si nici macar vreo indrumare in servicii de consultanta de brand.
40.000 SMS-uri pentru parintii copiilor bolnavi de cancer si 102 oameni pe Scaunul Rezistentei
 Oamenii continua sa stea pe scaunul rezistentei initiat de magicHome, pana mai strang inca 60.000 SMS-uri necesare finalizarii proiectului, anunta reprezentantii initiativei de strangere de fonduri
Mai mult de 2 din 5 romani din publicul comercial au urmarit meciul FCSB - Beer Sheva (Pro TV)
  Meciul FCSB – Beer Sheva a fost lider de audienta inregistrand 14.3 puncte de rating si 41.0% share pe segmentul de public 18-49 Urban
Noua identitate a Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei este realizata pentru FRF de Brandient
 Brandient semneaza pentru FRF noua identitate a Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei - O premiera in istoria echipei nationale care incepe in 1922 - propria identitate vizuala si, totodata, un nou echipament cu care va ataca Liga Natiunilor si drumul spre Euro 2020.
Nu va fie frica sa mergeti la Antipa. Proiect de Halloween, semnat de Armada pentru Muzeul National de Istorie Naturala.
 Agentia de publicitate Armada impreuna cu Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, ii indeamna pe tineri sa nu le fie frica sa mearga la muzeu! Un simplu selfie cu Girafantoma le va asigura intrare gratuita la “Antipa”!
Noua semnatura a misiunii de brand Sanofi. Empowering Life.
 Promisiunea Sanofi este de a-i ajuta pe oameni sa traiasca mai bine si mai mult, spun reprezentantii de relatii publice ai companiei, care lanseaza deviza Empowering Life - noua semnatura pentru a exprima misiunea de brand.
 
PUBLICITATE:
« 3 4 5 6 7 »