Licitatie online de outdoor digital Phoenix Media. Doua campanii de 5.000 eur, cu pornire de 500 eur
 Programata pe data de 27 ianuarie, intre orele 10:00 si 17:00, licitatia online Phoenix Media are ca obiect doua campanii in valoare de 5.000 de euro net, al caror pret de pornire va fi 500 de euro.
Seriale TV la Sport.ro pe langa programe din sport
 Din 30 ianuarie, canalul cu focus pe public masculin programeaza in grila pe langa UEFA Champions League, UEFA Europa League, Cupa Romaniei, Ora exacta in sport sau Local Kombat si seriale  TV precum Familia Simpson, Familia Bundy si Rafuiala in Seattle (Southern Justice).
Sponsorizari cu 50 de tone de materiale Policolor si 125.000 de euro
 La aniversarea de 50 de ani pe piata romaneasca, producatorul de lacuri si vopsele Policolor a oferit in 2016 pentru reamenajarea unor obiective, in cadrul campaniei Culorile Romaniei, o cantitate de 25 de tone de materiale, in valoare totala de peste 125.000 de euro,  la care se adauga 25 de tone de materiale si pentru alte proiecte de responsabilitate sociala. 
Valoarea colesterolului LDL si riscul bolilor cardio. Infinit si CardioPrevent pentru ,Stiu cat am''
 „Am ales sa investim resurse in campanii de informare a populatiei si de constientizare cu privire la pericolele nivelului crescut de colesterol LDL (asa-zisul „colesterol rau”) indemnand la masurarea valorii colesterolului LDL si la accesarea sfatului medical specializat”.
Publicitatea scoasa la tabla la Limba Romana: Renault, Dacia Duster, Orange, Dove, Sprite, Omo, Banca Transilvania
 Monitorizarile Academiei Romane, Institutul de Lingvistica Iorgu Iordan, la cererea CNA, pentru 12 posturi TV si 2 retele de radio, au scos in evidenta abateri privind calitatea limbii romane in programele si publicitatea audio-vizuala
 Donatii de peste 51,000 euro catre SOS Satele Copiilor prin campania KFC - Bucket de bine
 Prin intermediul comunicarii, KFC doneaza un leu din costul fiecarui Hot Bucket vandut, pentru al doilea an consecutiv
Republika lucreaza pentru comunicarea globala a jocului Monopoly (Hasbro)
  Grupul de agentii de comunicare Republika lucreaza pentru comunicarea globala jocului Monopoly, unul din cele mai indragite jocuri de tranzactii imobiliare din lume. 
 27 de ani de la prima emisie a unui post de radio independent. UNIFUN Radio, file de poveste.
 Nascut la 11 ianuarie 1990 dintr-un tata francez, FUN Radio, si o mama romanca, Universitatea Bucuresti, primul post de radio independent  “striga” liber in  eterul bucurestean in urma cu 27 de ani.
Lansare live online SKODA OCTAVIA si SKODA OCTAVIA RS. Premiera mondiala a marcii.
  remiera mondiala a ŠKODA OCTAVIA si ŠKODA OCTAVIA RS facelift va fi transmisa live prin internet marti, 10 ianuarie 2016, incepand de la ora 18:30 CET (17:30 GMT).
Patinaj la capacitatea maxima in prima zi de functionare Telekom Arena. 600 de persoane.
A proximativ 600 de persoane au fost prezente pe gheata si in tribunele celui mai modern patinoar national, dezvoltat la initiativa lui Ion Tiriac, in seara de 2 ianuarie 2017 - prima zi de functionare a arenei proaspat lansata la sfarsitul anului 2016.
 
PUBLICITATE:
« 2 3 4 5 6 »