IQOS Wishing Tree preia creativ dorintele utilizatorilor sub conceptul ,,Dorintele devin alegeri"
  Instalatia IQOS Wishing Tree va fi expusa in Bucuresti in perioada 15-28 februarie, la Qreator by IQOS
Telekom Romania porteaza antreprenori cu abonament mobil la 50% reducere 12 luni si fara perioada minima contractuala
Ofertele se adreseaza antreprenorilor care aleg sa se porteze in reteaua Telekom Romania intre 13 februarie 2020 si 29 martie 2020.
Nadia Comaneci, mandra de evolutia copiilor care se antreneaza la GymNadia, sala de gimnastica dezvoltata cu Fundatia Tiriac
  ’’Sunt mandra de acest proiect care ajuta copiii din toate punctele de vedere. Aici, prin gimnastica, se pun bazele viitorilor sportivi care vor putea urma orice disciplina vor dori, pentru ca gimnastica iti asigura temelia cu care poti construi performanta.’’ a spus Nadia Comaneci
Cele mai premiate campanii din intreaga lume. AdForum Business Creative Report
AdForum a lansat Business Creative Report - privind cele mai premiate campanii de comunicare din lume, care monitorizeaza cele mai importante festivaluri din intreaga lume: Cannes Lions, the Epica Awards, D&AD, the Clios, the One Show, the LIA, Eurobest, Adfest, Dubai Lynx, New York Festivals, the FAB Awards, the World Luxury Award, Andy Awards dar si altele.
Un sfert de milion s-au portat in Telekom. Noile oferte pentru cei care se porteaza din alte retele
  Noua oferta pentru Abonamentul Mobil 6 cu beneficii nelimitate cu reducere de 50% in primele 12 luni de la portare. Smartphone in rate impreuna cu un abonament Mobil 6 la doar 7 euro /luna in total, in primele 12 luni.
400 de farmacii. Campania de lansare Dr.Max pe piata locala este semnata de Ogilvy Romania
  Cel mai mare lant farmaceutic din Europa Centrala si de Est, potrivit companiei, Dr.Max a intrat pe piata din Romania cu peste 400 de farmacii in intreaga tara. Ogilvy Romania semneaza o campanie care mizeaza pe simplitate si emotie pentru a spune povestea din spatele brandului, spun autorii.
CEC Bank devine partener THE Color Run
  ,, Avem deja o traditie de peste 10 ani in sustinerea sportului romanesc - fiind principalul partener al Federatiei Romane de Rugby inca din 2009 si ne bucuram ca putem sustine si alte initiative sportive”, a declarat Oltea Belciuganu, director Director de Marketing al CEC Bank.
Casa de Monede lanseaza medalia comemorativa Alexandru Ioan Cuza in parteneriat cu Proud To Be Romanian
  Medalia dedicata celui ce a infaptuit Unirea Principatelor Romane este innobilata cu aur pur 999/1000 si batuta la cea mai inalta calitate numismatica PROOF si face parte dintr-o serie limitata de numai 10.000 de exemplare, distribuita exclusiv de Casa de Monede.
Noua campanie Heineken, Daniel Craig versus James Bond, in 75 de tari
  Heineken® a lansat cea mai recenta reclama TV James Bond, avandu-l ca protagonist pe Daniel Craig. Lansarea precede cel de-al 25-lea film James Bond, No Time to Die, care va avea premiera in luna aprilie a acestui an
Cati dintre noi mai citesc macar o mie de cuvinte pe zi? Citeste mai mult si mai bine cu Dilema Veche si agentia Armada Marketing ( Propaganda Group )
  ,,Prin materialele de comunicare, folosind un stil asemanator Dilemei, ne-am propus sa aratam cat de usor este sa citesti mai mult decat media. Și, in acelasi timp, cat de placut”,  Obreja Bogdan, Copywriter, Armada ( Propaganda Group)
 
PUBLICITATE:
« 2 3 4 5 6 »