Reteaua de sanatate REGINA MARIA lanseaza platforma de consultatii online Clinica Virtuala
  Noul serviciu, dezvoltat in timp record impreuna cu Microsoft Romania, le ofera pacientilor posibilitatea de a beneficia de consultatii medicale de acasa, oferind cea mai apropiata alternativa de cea clasica, incurajand astfel comportamentul de responsabilitate si izolare impus de catre autoritati
Donatie de 200.000 de euro Enel Romania, intr-o singura saptamana, in lupta impotriva COVID-19
  Grupul Enel doneaza inca 100.000 de euro pentru achizitia de materiale si echipamente medicale, dupa cei 100.000 de euro donati tot in aceasta saptamana pentru  a sprijini activitatea Institutului National de Boli Infectioase - prof. Dr. Matei Bals
Donatie locala de 1 milion USD in lupta impotriva COVID19. Philip Morris doneaza 1 milion de dolari catre Crucea Rosie, in Romania, pentru spitale
S uma anuntata va fi folosita pentru cumpararea a 10 aparate de ventilatie, 3 aparate de testare COVID-19, cu 5.000 de kit-uri de testare, 1.000 de ochelari de protectie, 100.000 de masti medicale si 5.000 perechi de manusi. Echipamentele vor merge direct catre spitalele implicate direct in lupta cu pandemia COVID-19.
Cercetare romaneasca in lupta impotriva SARS Cov 2. Primul prototip de robot autonom de dezinfectie din Romania, dezvoltat de Modulab.
,,Daca exista cerere si investitori interesati, suntem pregatiti sa il producem”, declara Paul Popescu, fondator Modulab, despre robotul echipat cu tuburi fluorescente UV-C cu flux ridicat, care poate distruge orice virusuri, bacterii si fungi, ca urmare a actiunii radiatiilor ultraviolete asupra ADN-ului si ARN-ului acestora.
Facebook doneaza pana la 20 milioane de dolari in programul de solidaritate COVID-19 initiat de OMS si alte programe de lupta impotriva virusului pandemic
  Initiativa The COVID-19 Solidarity Response Fund este dezvoltata de UN Foundation si Swiss Philanthropy Foundation, iar cei care vor sa se alature programului pot accesa pagina special dedicata.
Oferte speciale complete de telecomunicatii si servicii de date pentru antreprenori de la Vodafone
  Pachete complete fix-mobil, cu toate serviciile de comunicatii si divertisment incluse: Internet fix si Wi-Fi de mare viteza, televiziune, voce si Internet mobil; Pachetele de servicii vin cu un echipament la alegere, smart TV sau smartphone, incepand de la 0 euro.
CSR
Peste 130.000 de romani au utilizat Harta Reciclarii. 7.800 de puncte de colectare separata din toata tara
 Dintre cei 130.000 de romani care au accesat Harta in ultimele 8 luni ale anului trecut, 36.000 au revenit periodic pe platforma pentru a cauta cele mai apropiate puncte de colectare separata. Platforma a fost lansata in luna mai 2019 de Asociatia ViitorPlus, cu sprijinul Coca-Cola HBC Romania, cu sustinerea Ministerului Mediului si face parte din proiectul Dupa Noi, strangem tot noi.
Bruce Willis, in noua campanie globala pe care o pregateste HELL ENERGY
  Celebrului actor de la Hollywood i se va alatura si Zuleyka Rivera, actrita si model sud-american, cunoscuta in special in urma aparitiei sale in videoclipul Despacito, care a adunat pana in prezent 6,6 miliarde de vizualizari pe YouTube.    
PR
Produse romanesti cu retete americane in meniul Hard Rock Cafe Bucuresti
  Porcul Mangalita sau Feteasca Neagra se numara printre noutatile aduse in meniu, de catre Chef Paul Oppenkamp, recunoscut la nivel global pentru creativitatea sa si experientele oferite consumatorilor.
100.000 de persoane cu deficiente de vedere. Bucuresti Mall - Vitan si Stefanini Infinit au lansat provocarea JudgeLessSeeMore de Valentine's Day
  In Romania exista peste 100.000 de persoane cu deficiente de vedere. Pornind de la aceasta realitate, Bucuresti Mall - Vitan si-a dorit sa dezvolte un program mai amplu prin care isi completeaza serviciile astfel incat sa raspunda nevoilor tuturor persoanelor.
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »