Republika lucreaza pentru comunicarea globala a jocului Monopoly (Hasbro)
  Grupul de agentii de comunicare Republika lucreaza pentru comunicarea globala jocului Monopoly, unul din cele mai indragite jocuri de tranzactii imobiliare din lume. 
 27 de ani de la prima emisie a unui post de radio independent. UNIFUN Radio, file de poveste.
 Nascut la 11 ianuarie 1990 dintr-un tata francez, FUN Radio, si o mama romanca, Universitatea Bucuresti, primul post de radio independent  “striga” liber in  eterul bucurestean in urma cu 27 de ani.
Lansare live online SKODA OCTAVIA si SKODA OCTAVIA RS. Premiera mondiala a marcii.
  remiera mondiala a ŠKODA OCTAVIA si ŠKODA OCTAVIA RS facelift va fi transmisa live prin internet marti, 10 ianuarie 2016, incepand de la ora 18:30 CET (17:30 GMT).
Patinaj la capacitatea maxima in prima zi de functionare Telekom Arena. 600 de persoane.
A proximativ 600 de persoane au fost prezente pe gheata si in tribunele celui mai modern patinoar national, dezvoltat la initiativa lui Ion Tiriac, in seara de 2 ianuarie 2017 - prima zi de functionare a arenei proaspat lansata la sfarsitul anului 2016.
Bugetul de comunicare Philips TV pentru Europa, la Weber Shandwick. In Romania, la McCann PR.
 TP Vision a desemnat Weber Shandwick ca agentie de lifestyle PR si social media in Europa, pentru brandul licentiat Philips TV.
Ignorat de Adidas, dar apreciat de fani. Filmul unui tanar regizor a devenit viral pe Internet.
Productia semnata de un tanar regizor de film, Eugen Merher, pentru marca Adidas ar putea fi viralul inceputului de an in publicitate
Patinoarul Telekom Arena si-a deschis portile pentru publicul larg. Gratuit la hochei si patinaj pentru copii.
 Grupurile organizate de copii si elevi, cat si juniorii care practica hochei sau patinaj beneficiaza de acces gratuit la Telekom Arena pentru sesiunile de antrenament pe intreg parcursul anului.
Accidente auto: cauza nr.1 de deces a tinerilor intre 18-24 ani (15%). Campanie sociala Academia Titi Aur
  Academia Titi Aur (ATA) lanseaza campanie sociala “ViATA e a ta” adresata soferilor pentru salvarea vietii participantilor la trafic
Galeriu & Partners (The Group) isi prezinta planurile La Biblioteca, in Cismigiu.
  Restaurantul din parcul Cismigiu este si loc de evenimente corporate, dupa cum anunta promotorii locului. La Biblioteca dispune de inca o sala perfecta pentru proiectari de planuri marete.
Surse: Vlad Ruta a primit propunere de administrare a afacerilor Euromedia si Affichage. Managerul nu comenteaza.
 Fondatorul Spectacular Group si fostul manager al diviziei de outdoor NewsCorp pentru Romania si Rusia, omul de afaceri Vlad Ruta a primit o propunere de administrare a afacerilor grupului de publicitate OOH Euromedia si Affichage, potrivit unor surse adplayers apropiate celor doua companii.
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »