Subiect tabu, problema reala - constipatia. O noua imagine pentru Ciocolax (Zentiva). Campanie semnata de Armada.
  Campania de comunicare cuprinde o executie TV, care ruleaza in aceasta toamna, precum si o serie de vizualuri care vor fi folosite in mediul online si isi propune sa schimbe modul in care romanii se raporteaza la anumite probleme ale echilibrului intestinal.
Se cauta #model pentru educatie. Grupul Ogilvy Romania si Asociatia Teach for Romania sustin profesorii model
Prin campania Modele pentru viitor, Teach for Romania si Ogilvy, alaturi de GroupM, au lansat o invitatie catre toti cei care vor sa investeasca in educatie pe termen lung.
BMW Romania lanseaza cu Stefanini Infinit (Infinit Agency) noua campanie ,,My BMW Service''
Conceptul campaniei este unul simplu, atunci cand esti conectat cu masina ta, esti mai conectat cu viata ta. Iar aplicatia BMW Connected este serviciul premium BMW care iti permite sa stii mereu statusul automobilul tau si sa controlezi o multitudine de functii de oriunde ai fi.
Premiera in configurarea serviciilor: Telekom Romania lanseaza cel mai extins configurator online de servicii din piata de telecomunicatii locala
  Din dorinta de a raspunde cat mai rapid nevoilor clientilor si pentru simplificarea procesului de achizitie, dupa validarea optiunilor, solicitarea este inregistrata si un reprezentant Telekom va contacta respectivul client pentru finalizarea procedurii de contractare.
Copiii vor sa devina doctori. Intr-un experiment social, REGINA MARIA i-a intrebat ce parere au despre aceasta meserie
  Campania ”De 25 de ani investim in urmatorii 25” formuleaza un omagiu la adresa medicilor, in timp ce priveste spre viitorul serviciilor medicale din Romania
Ziua internationala de constienizare asupra risipei si pierderilor de alimente. Romania si-a asumat reducerea cu 50%.
  Cu 76 de kg deseuri alimentare pe cap de locuitor dupa ultimele cercetari, conform Agendei 2030 pentru dezvoltarea durabila, adoptata de ONU, Romania si-a asumat reducerea cu 50% a risipei alimentare pana in anul 2030.
Donatie Profi pentru a usura transportul hranei zilnice a peste 100 ursi
  In cadrul unui parteneriat cu Asociatia Milioane de Prieteni (AMP), magazinele Profi au donat catre organizatie un ATV cu remoca pentru a diminua efortul de a transporta in munte cele doua tone de hrana pe care le primesc zilnic peste 100 de ursi gazduiti la Zarnesti, in cel mai mare sanctuar de ursi bruni din lume.
Cu o investitie de 3,5 milioane de euro, Telekom Romania a lansat doua noi centre de gazduire a datelor
Telekom Romania a inaugurat doua data centers, o investitie de 3,5 milioane de euro, dupa cele patru din Bucuresti si doua din Brasov, devenind astfel operatorul roman cu cea mai extinsa retea de centre pentru oferirea de servicii de gazduire a datelor (HDC).
Ciocolata ROM vrea sa sponsorizeze evenimentele anulate ale anului 2020
Rom, primul baton de ciocolata din Romania, lansat in 1964 si invelit in culorile drapelului national, lanseaza ROM BUZZ -cel mai nou produs din portofoliu si, pentru a-l face faimos, propune oferte de sponsorizare evenimentelor anulate locale si internationale.
Vodafone inoveaza experienta TV cu noul serviciu Vodafone TV si introduce noi oferte de servicii convergente sub umbrela Vodafone ONE
  Vodafone TV aduce utilizatorilor din Romania o experienta de televiziune si divertisment complet noua: primul mediabox 4K ce imbina interactivitatea, aplicatiile de streaming si cablul digital, cea mai bogata oferta de continut, flexibilitate si control cu ajutorul functiilor avansate si o adevarata experienta multi-ecran; In premiera, continut integrat intr-o platforma unica: cea mai extinsa grila de canale in format 4K, HD...
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »