Promotii la Metrou de octombrie, neanulate nici in luna decembrie!
Luni, 07 Decembrie 2015
 
Clientii Hervis si Holsten Bier Fest / Promenada nu se mai bucura de multa vreme de ofertele promotiilor de octombrie de la Metrou,  neanulate nici astazi de Metrorex, la cererea Spectacular!

adplayers. Iulian Toma

Dupa materialul de vineri, surse adplayers au indicat deja mesajele a cel putin doua dintre promotiile aflate in afara perioadei de valabilitate a campaniilor. Clientii Hervis si Holsten Bier Fest / Promenada sunt doar o parte dintre cei care nu se mai bucura de mult de ofertele din campaniile aflate pe panourile de la Metrou, panouri care au ramas neanulate de Metrorex de aproape doua luni. Mai precis, de la sfarsitul lunii octombrie!!

Aparut in cursul saptamanii trecute, un articol adplayers atragea atentia ca, potrivit unor surse din piata, Hervis, unul dintre clientii afectati, a trimis deja in acest sens o notificare regiei Metrorex. Compania atragea atentia regiei autonome de exploatare a metroului ca aduce marcii prejudicii prin neanularea panourilor aflate in afara perioadei de desfasurare a promotiei, incheiate la sfarsitul lunii octombrie.

Potrivit unor surse adplayers apropiate companiei, Spectacular a trimis in repetate randuri comenzi de anulare campaniilor afalate in afara perioadei de valabilitate, fara succes de punere in executie a anularilor solicitate. Hervis si Hosten / Promenada sunt doar doua dintre campaniile afectate, dar mai sunt si altele. 



Mai mult in OOH


PUBLICITATE: