Premiata de ReBrand100, repozitionarea Galador a avut buget de 20-30 Mii EUR
Joi, 24 Februarie 2011

 
(AdPlayers, Iulian Toma)

Premiat de ReBrand100, procesul de repozitionare strategica a brandului romanesc Galador de catre Seed Consultants  a fost estimat de surse din piata de branding intre 20.000 si 30.000 EUR.

Contactata de catre AdPlayers, Dochita Zenoveiov, Managing Director al agentiei Seed Consultants nu a comentat bugetul proiectului, insa a subliniat importanta trofeului obtinut in competitia ReBrand100:

„ReBrand este un concurs-reper al industriei de branding, la nivel mondial, similar Effie-ului din comunicare, cu un juriu atent selectat, care premiaza eficienta unui proces de branding deci performantele atinse in urma schimbarii de identitate si nu numai estetica designului” a afirmat Zenoveiov.

„Pentru noi reprezinta o importanta distinctie, pentru ca certifica faptul ca nu facem numai branduri frumoase, ci si eficiente, cu rezultate de business masurabile”.

Competitia anuala Rebrand100 este organizata de Rhode Island School of Design din Statele Unite. In cadrul concursului sunt premiate cele mai eficiente proiecte de reconstructie de brand si re-design din lumea intreaga, de catre un juriu international format din personalitati marcante de business si design.

Mai mult in Branding

 


PUBLICITATE: