Media School incepe serii noi “Basic Knowledge" (250 EUR) si“Towards Excellence" (350 EUR)
Vineri, 02 Septembrie 2011

( AdPlayers, Iulian Toma )

Media School, prima scoala de media creata de industria mass-media si recunoscuta de companiile membre UAPR, ARMA si BRAT,  cu suportul IAA – Romania si sub egida CNA doua noi serii de cursuri. Cele doua nivele de pregatire ale scolii de media - Media School  “Basic Knowledge” si “Towards Excellence”,  cuprind fiecare cate 60 de ore de seminarii si proiecte interactive  vor fi organizate in perioada 16 septembrie 2011 - 10 decembrie 2011, si au taxe de participare de 250 EUR - pentru "modulul de baza", respectiv 350 EUR - pentru cel de excelenta (plata se face in lei).

Cursul “Basic Knowledge” pune la dispozitia incepatorilor cunostinte teoretice si activitati practice legate de aspectele de baza a industriei de mass-media si publicitate, aspecte ale modului de lucru intr-o agentie de publicitate sau in departamentele de marketing si publicitate ale furnizorilor si producatorilor. Seminariile si proiectele interactive vor fi prezentate de experti in marketing si management, publicitate, strategii de media si planificare, masurarea audientei si software specializat.

Cel de-al doilea curs - “Towards Excellence”, are ca obiectiv principal pregatirea profesionistilor care au o experienta de minim 2 ani jumatate in domeniul afacerilor mass-media, se adreseaza tuturor persoanelor active pe piata industriei de mass-media si publicitate, angajati in agentii de publicitate, in departamente de marketing si publicitate a clientilor. 

Cu 25 locuri disponibile pentru fiecare dintre cele doua serii, cei interesati sunt invitati sa aplice la la Media School pana la data de 13 septembrie 2011, ora 12:00 A.M. la sediul central ARMA, organizatie ce gazduieste cursurile din cadrul Scoala de Media, la adresa de contact contact@arma.org,ro sau la unul din urmatoarele numere de telefon: (004)(031) 0602469 (fax), (004) (031) 0602467, (004) (031) 0602468.

Mai multe detalii despre cursurile Media School “Basic Knowledge” si Towards Exellence, sunt dinsponibile pe siteurile celor trei organizatii (
www.uapr.ro , www.arma.ro , www.brat.ro  ).


PUBLICITATE: