Licitatie online de outdoor digital Phoenix Media. Doua campanii de 5.000 eur, cu pornire de 500 eur
Miercuri, 25 Ianuarie 2017

adplayers. Iulian Toma

Compania de outdoor digital (DOOH) Phoenix Medialanseaza o licitatie online de spatiu publicitar outdoor digital. Programata pe data de 27 ianuarie, intre orele 10:00 si 17:00, licitatia online are ca obiect doua campanii in valoare de 5.000 de euro net, al caror pret de pornire va fi 500 de euro.

Agentiile sunt singurele care pot participa in licitatia online de media outdoor digital. Pitch-ul online se va desfasura prin intermediul aplicatiei de planning programmatic SETI - programul de masurare si planificare de OOH digital utilizat in administrarea campaniilor media ale clientilor. 


Dio Boaca, General Manager, Phoenix Media, despre SETI

„Pana in prezent si-au anuntat intentia de participare sapte agentii dar cred ca numarul acestora ar putea depasi 10 agentii” a afirmat, pentru adplayers, Dio Boaca, Director General Phoenix Media. Oficialul a mai afirmat pentru adplayers ca, in functie de interesul si modul in care va fi primita pe piata de media, concursul ar putea aduce si o surpriza inca de la prima editie: a treia campanie pusa la bataie in licitatie, insa managerul Phoenix Media spune ca o decizie finala inca nu a fost luata.

Cu ocazia licitatiei Phoenix Media, Real Time Bidding (RTB), un termen imprumutat din Programmatic Media, este transpus pentru prima data in digital OOH pe piata din Romania si integrat in sistemul SETI.

“La inceputul anului acesta am integrat noi functii aplicatiei SETI prin adaugarea optiunii de analiza in/ or post campanie in timp real” a mai spus Dio Boaca, „Astfel, am lansat in premiera pentru piata romaneasca o licitatie online care se adreseaza strict agentiilor de publicitate, acestea putand participa prin logarea in contul Phoenix Media. Am reusit sa transpunem toate caracteristicile unei licitatii, cu cateva modificari din punct de vedere al timpului de licitare”.

Lansat in 2016, SETI este, potrivit reprezentantilor Phoenix Media, unicul instrument de masurare si planificare de digital OOH din Romania. Aplicatia online pentru masurarea si planificarea campaniilor de outdoor media este bazata pe un sistem complex de algoritmi care prelucreaza datele demografice ce contin o serie de parametri de la cei geografici, educationali, sociali si economici.

Agentiile care vor sa participe la licitatie, pot gasi regulamentul licitatiei pentru spatiul de media outdoor digital pe site-ul companiei Phoenix Media

Mai mult despre Phoenix Media

Mai mult in Licitatii, Media, OOH


PUBLICITATE: